Fatsharks medeltida multiplayerspel nu som demo.

Har du gått och sneglat på #War of the Roses men inte riktigt vågat investera de cirka 30 euro spelet kostar utan att pröva först? #Fatshark hör bön och har nu släppt ett demo av deras medeltida multiplayerspel där svärd och lansar dräper motståndarna snarare än pistoler och k-pistar.

Ett par saker skiljer demot från fullversionen, såsom att rustningar och vapen bara är tillgängliga i sina grundutföranden och att du inte kan spendera spelets valuta förrän du faktiskt köpt det. I övrigt är fyra klasser tillgängliga, två spellägen (team deathmatch och conquest) och du kan spela mot alla andra spelare, på alla kartor.

Märkte direkt att de hade massa fräna grejer som saknas i chivalry... så som hästar, executions, man blöder, och sättet man laddar om på men usch vad stelt och fjantigt man fäktades på 09/02 Jag gillar både chiv och wotr, det bästa vore om de låg med varandra och fick en liten bastard med det bästa av båda spelen.. känns som chiv ger fler alternativ i attacker men att wotr känns tyngre och har mounted combat. Ban designen i chiv är lite ojä... 09/02 testade i 5 minuter.... kommer inte göra det igen :p 08/02 Nein, Köpte båda vid release och körde WotR i betan. Så fort jag dök in i Chivalry betan fastanade jag där totalt. Har lagt ca 5 timmar i WotR och runt 100 i Chivalry. De som gillar wotr menar ofta på att chivalry inte har djup vilket är fel, chivalry... 08/02 nix 08/02 Omöjligt att säga. Men de skiljer sig stort då framför allt med stridssystemet. Mer flyt i chivalry, men jag tycker att roses stridssystem är smartare på den aspekten men inte roligare.. typ. 08/02 Så om man gillar chivalry är det ens nån ide o testa? 08/02 Att slåss i War of the Roses känns lite som om Chivalry hade en "speciell" kusin, de försöker hävda att det är mer realitiskt och "krävande" men känns bara som om ens gubbe går på starka lugnande mediciner alt hackar man bara som en psykfall med andra... 08/02 Blir å testa då jag verkligen gillade chivalry, skulle dock tro att det här inte riktigt faller mig i smaken. 08/02 Inget spel för mig, men demos är trevligt. Önskar fler skulle släppa demos. 08/02
Skicka en rättelse