Den som längtar ihjäl sig efter uppföljaren till Dreamfall och The Longest Journey bör genast uppsöka Kickstarter.

#Dreamfall Chapters: The Longest Journey har nu kommit till Kickstarter och ber om dina pengar. Precis som Ragnar Tørnquist tidigare sagt behöver de crowdfunding-konceptet för att göra uppföljaren till #Dreamfall och #The Longest Journey till det spel han och teamet drömmer om.

Den här gången kommer Zoës historia fortsätta och – avslutas. Dreamfall Chapters innehåller gamla miljöer men också många nya vyer att vila ögonen på. De olika världarna ska vara en mix av magisk fantasy, cyberpunk och en drömvärld som är på väg att falla samman. Du kommer spela som tre olika karaktärer och teamet lovar att äventyrsfans kommer få sitt lystmäte.

För att Kickstarter-kampanjen ska gå igenom krävs 850 000 dollar (nästan 5,5 miljoner kronor) och i skrivande stund och med 29 dagar kvar är man uppe i 10 procent av beloppet. Glöm inte att du kan läsa mycket mer om projektet på Kickstarter-sidan. Gör det.

http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey/widget/video.html

Tack till spelnord för detta #nyhetstips!
Tycker du inte att det blir ett trovärdighetsproblem i att du backar ett Kickstarter-projekt med dina egna pengar samtidigt som du skriver nyheter om det? Eftersom du själv investerat pengar finns risken att det kan göra att du blir extra angelägen (med... 10/02 Det är uppe i 403 980 dollar nu...det verkar gå bra. Dags att lägga in mitt eget bidrag. 09/02 Underbart <3 Får sätta mig med orginalet som jag aldrig spelat ut när jag köpte det på steam. Personligen så gillade jag Dreamfall mycket mer och får dra igenom det innan man ger sig på Chapters 09/02 Den här skall jag stödja. Blir Kickstarterpremiär för min del :) 09/02 Fick så mycket gåshud och nostalgi känsla mot slutet av videon. Kände mig alldeles varm inombords och allt deras prat om hur dom vill göra den perfekta uppföljaren :) Jag gillar skarpt att dom inte vänder sig till någon elak publisher som stoppar dom... 09/02 Backat å klart, tomt i den digitala plånboken blev det också ^^ 09/02 Det borde bli så, men jag tror inte det. Folk kommer alltid att sätta pengar på drömmar, det kommer då jag att fortsätta med. 08/02 Märks att denna serie är väldigt omtyckt, $246.186 har donerats då detta skrivs. I år kommer vi få se många av de spel som utvecklats tack vare Kickstarter och jag tror detta kommer bli avgörande för hur många som kan tänka sig fortsätta donera pengar... 08/02 Jag älskar kickstarter. För det ger mig en chans att få spela sånt som jag gillar. 08/02 TLJ serien är mina favoritspel, speciellt det första. har väntat på detta ögonblicket länge, så alla mina pengar går till Chapters! 08/02
Skicka en rättelse