Ladda din dator med över 35GB utvecklarverktyg och skapa den öppna Rage-värld du en gång ville ha. Detta är inte heller det mest användarvänliga på marknaden.

På premisserna att #Rage såg så öppet och fritt ut var det vid släppet 2011 inte alls något speciellt. Dock är det svårt att ta ifrån att det i backspegeln blev en av #Id Softwares habila korridorpangare. Vill du ha en annan upplevelse kan du numera ta dig an utvecklarkitet till spelet. Den massiva nedladdningen sköts via Steam (35GB+!!!) och vill du ha mer inblick har Id skapat ett "Tjena Rage Tool"-dokument samt en FAQ.

John Carmack har även twittrat där han konstaterar att det inte är särskilt konsumentvänligt, men en möjlighet att få inblick i konstruktionsprocessen.

Vilken är den första förändringen du vill se i Rage?

Skulle varit härligt med något gratis till xbox också, alltså som moddarna har skapat som de sedan kodar om till konsol efteråt. Fast om det är värt att lägga ner så mycket pengar som fy-microsoft kräver är en annan fråga...... 11/02 Jag fick aldrig bot på problemet med sega texturer som laddar långsamt, hur jag än gjorde. Provade massa guider. Någon mer som har problemet? 11/02 15 minuter är väll kanske lite lite att tillskriva dem. Quake serien var helt dominant på PC fram till typ 2002 ,fram till quake 4 som i och för sig var riktigt bra single player för sin tid. Dom borde inse att Quake Arena 2 är vad de borde göra för for... 11/02 Glömmer jag aldrig : ) 11/02 Det är ju helt otroligt disgusting att folk har mage att klaga när dom släpper ett helt dev kit gratis. Jag har ingen aning om det finns någon mod community till rage men det är väl precis vad alla önskar som är involverade. Tänk om shogun 2 t.ex. släpp... 11/02 Det var riktigt mäktigt när man kom ut ur skeppet och såg landskapet tillsammans med den där musiken... episkt! 11/02 Jag vill nog påstå att de fortfarande har sin fame. Utöver Doom/Quake så lever ju deras motorer kvar. 11/02 Behövs inte för mig, spelar Firefall för fullt : MMOFPS, open world, pvp, pve, coop , fordon, crafting mm. ;) 10/02 Jag vet, såg det också lite överallt. Men överlag tycker jag att den rockar, speciellt när man kommer ut i världen och kollar runt. http://cloud-2.steampowered.com/ugc/613882773221824792/A69ABD8A0A90F49E98D56D1DC3DCD50CE2397BC9 http://cloud-2.steampower... 10/02 Grafiken är inte riktigt bra! Den är hyfsad, men "riktigt bra" vill jag inte kalla den. Ta en titt på den här bilden. Det här är PC på maxinställningar(!) http://i.imgur.com/wWrn0.jpg Det är en närbild på ett par burkar i en hylla Men är man inte så när... 10/02
Skicka en rättelse