Inom några dagar ska System Shock 2 släppas på GOG, hävdar mystiska Night Dive Studios.

Night Dive Studios kommer att släppa #System Shock (1994) och #System Shock 2 (1999) till Steam och Gog. Det hävdar den mystiska spelstudion på en lika mystisk teasersajt.

En digital release av System Shock 2 ska släppas inom några dagar på Gog och kommer senare även till Steam (oklart när). Spelet är en odödlig klassiker för många och Ken Levine, 2013-aktuell med #Bioshock Infinite, designade spelet och skrev manuset.

Enligt FleshEatingZipper kommer originalspelet inte släppas just nu, men sajten spekulerar i att det troligen inte är långt borta.

Night Dive Studios beskriver å sin sida sig själva som "utvecklare av originella spel" och de är också "specialiserade på att gräva upp klassiska, övergivna och glömda pc-spel och återigen göra dem aktuella". Snart kan de vara våra bästa vänner.

Tack till anon18948 för detta #nyhetstips!
Hade varit grymt om man paketerade SS2 med Rebirth och SHTUP. händer förmodligen inte men man får hoppas på kompabilitet med releaserna. För orginalet kan den intresserade såklart leta upp System Shock Portable alternativt SHLINK. Vet inte vilken av dem... 13/02 Gött som fan det här. SS2 har alltid legat på min topp över läskigt och framförallt svårt. 13/02 fan va nice ! 13/02 Nej... med senaste patchen som kom förra året så behövs de inte. http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=140085 12/02 Vill minnas att det t.o.m var en uppdatering i själva windows XP som fixade detta, andra gången jag installerade så kom det upp en ruta som sa något i stil med att de haft ett kompatibilitets problem som nu har åtgärdats! Hur det funkar i Windows 7 däre... 12/02 Underbart!!! Då blir det nog ett köp när det släpps till Steam :D 12/02 Har för mig att med den nya patchen fixar de. Innan körde jag grafik mod. Men som sagt med senaste patchen som kom ut förra året så har jag inga problem 12/02 Självklart inte, men visst tror man på vad man läser när alla sidor man får fram säger samma sak. Så SS2 gick att installera för dig utan problem? Bara göra en enkel installation utan att ändra inställningar i systemfiler osv? 12/02 Google vet allt 12/02 Om detta stämmer blir det till å köpa några öl å bänka sig framför detta mästerverk till fps! Skulle vara intressant å höra hur man har isf fått ordning på rättigheterna för de ligger väl hos EA? I vilket fall är detta fantastiska nyheter om de stämmer.... 12/02
Skicka en rättelse