Warner Bros har haft möte med sina investerar och avslöjat att ett nytt Batman-spel är under utveckling.

#Time Warner har haft möte och pratat ekonomi med sina investerare. Såhär långt låter det inte särskilt upphetsande, men det är när de började prata om spelåret 2013 som det blir lite extra intressant.

– Vi har också starka spelsläpp detta året, vilket innefattar nästa del i "Batman Arkham"-serien. Så allt som allt, vi förväntar oss att Warner kommer redovisa ett väldigt starkt år under 2013.

Mer om spelet är än så länge höjt i dunkel, men enligt VG247 säger en källa att det inte är #Rocksteady Studios som står för utvecklingen.

Awesome!!!! 13/02 Det ska ju komma ny TMNT-film också, så det låter ju inte helt otroligt. 13/02 Jo jag förstog nästan det. Själv skulle jag också bli less på att göra "samma spel" efter ett tag. Beroende på om Warner skulle orka "vänta" så kan ju "trean" komma något år senare istället, gör inte mig något om det ryktade TMNT spelet kommer. Tufft... 13/02 Fair enough. Men min poäng var att det kanske var Rocksteadys beslut. 13/02 De har inte dödat nått på evigheter o d bär på ninjavapen.. hoppas d bästa med turtles from outerspace :) 13/02 Nyaste serien är det verkligen inget fel på. Den innan det var ganska mörk och inte så kid friendly men den från 80-talet... Wow. Again "i all ära" men gud vad det var barnsligt i flera tillfällen T__T 13/02 Som d o e blandning av dem nya personligheterna som finns i dagens tmnt. Sen om de tvingas göra kids friendly så.... ja..... 13/02 Haha som original serietidningen? :D Där var ju alla Turtles identiska till utseendet dock. Original i all ära men gillar mer när allihopa inte bara hade en egen personlighet utan färg och utseende. 13/02 [qumörkareerpwnage2.0"] Om det är sant eller ej så kan det nog bli ganska coolt. Vet bara inte vad för sorts spel det skulle bli. Likadant som Batman fast med Turtles som gör olika saker? Why not.[/quote] Och mörkare :) 13/02 Om det är sant eller ej så kan det nog bli ganska coolt. Vet bara inte vad för sorts spel det skulle bli. Likadant som Batman fast med Turtles som gör olika saker? Why not. 13/02
Skicka en rättelse