"Dueller", fler kontobundna prylar och en drös balanseringar. Är det fortfarande för sent?

#Diablo III-teamet har kontinuerligt uppdaterat liret sedan dess släpp i maj förra året. Med rätta, då det var en hel del saker som höll tillbaka känslan. Nu har spelet uppnått version 1.07 vilket innebär drivor med förändringar. Detta inbegriper exempelvis fajter mellan spelare (brawls/dueller), möjlighet att skapa fler kontobundna prylar än Hellfire-ringen och balanseringar för framförallt monk och wizard.

Därtill ger MP-nivån mycket högre erfarenhetsboost för spelare, vilket är tänkt att motivera folk att köra på en högre svårighet trots att det går segare att göra digital (och färgglad!) köttfärssås av de tusentals monster du möter. MP-nivåerna är även tillgängliga i offentliga spel.

Vill du ha fler detaljer är det bara att läsa vidare på Battle.Net.

Det kommer ändras vid lanseringen, eftersom att de hade problem med överbelastade servrar la dom in en 8-15 min timer. 11/03 Jag ser fram emot Diablo 3:s utveckling, hur spelet kommer anpassas till 2013:s spelkonkurrens, spelarinställning osv. Liksom mycket kan inte allt vara superbra från början, jag tyckte själv att diablo 3 inte var som jag trodde det skulle vara. Bara någ... 14/02 Och ändå sitter du och kliar dig i huvudet hur folk kan tycka en viss sak. 13/02 Hatet mot AHt från mig iaf är att det förstör drop raten på allt, just nu märker man ingen skilnad på att ha Magic find och att inte ha för allt det man får är skräp, jag har suttit och farmat as länge för items så jag kan klara mig på svårare Monster... 13/02 2 miljarder, du hör ju själv hur sjukt det är att saker ligger ute för dom priserna :) 13/02 Path Of Exile är bra men det som får mig att tappa lusten är att banorna nollställs om man t ex har varit inne byggnad/grotta med flera våningar, när man sedan kommer ut så är kartan nollställd vilket fick mig att tappa lusten att fortsätta spela spelet 13/02 Min första craft av Razorspikes gav mig bracers som skulle vart värda 2 miljarder gold på AH om dom hade gått sälja ^^ 230 dex 94 vit 57 arc res 45 all res 195 armor 5.0% crit 13/02 Okej tackar så mycket =) 13/02 Brukar vara moddar som får spel att bli bra, d3 har inget modd stöd. Sen är själva spelet hemskt tråkigt. 13/02 Börjar bli lite sugen på att testa det igen snart. Har inte spelat sen i juni. 13/02
Skicka en rättelse