Play! Play! Play! for Free! Free! Free! när Namco släpper sin hektiska arkad-wtf i free-to-play-skrud i Europa.

#Tank! Tank! Tank! såg inledningsvis ut som en intressant arkadtitel tillika tidig upplevelse för den kommande Wii U-konsolen. Vid släpp provade vi på och vår recensent menade på att det mesta var rätt uselt. När spelet släpptes i Japan var det i två upplägg – en butiksvariant och en digital free-to-play-variant där man betalar för spellägen och dylikt. Nu har #Namco Bandai tillkännagett att de ämnar erbjuda samma möjligheter i Europa, vilket innebär att du kan spela och bli uttråkad utan att behöva betala en spänn.

I den gratis basutgåvan kan du spela de tre spellägena Monster Battle, Free-For-All och Team Versus, begränsat till tre gratisomgångar per dag. Därefter går det att köpa olika dlc-paket som inte innehar några spelomgångsbegränsningar. Just nu går de olika paketen på runt 15 kronor stycket, men kommer att öka till 75 spänn i sinom tid.

Well, well, well! Tanks eller no tanks, det är det som är frågan. Trots allt spelar det ingen roll vilken åsikt som vinner då det är tanken som räknas.

Skicka en rättelse