Den 17 februari får du den första inblicken i Bungies nya värld efter Halo-eran.

#Bungie bekräftar det många redan har räknat ut: #Destiny kommer att visas upp om några dagar. Den 17 februari, nu på söndag, kommer vi att få se avslöjandet på dess Facebook-sida.

– Inom några dagar kommer vi ge er den första glimten av vår vision och ambition som drivit skapandet av vår nya värld, säger utvecklaren.

Bungie har, förutom Facebook-sidan, öppnat Twitter-konto, sida på Google+ och ett Destiny-forum.

Men det är på Facebook du ser avslöjandet först.

Har inte följt Destiny så hårt så visste inte att det var enda bilden, men klart inget är svart på vitt, en bild kanväl inte påverka så mycket vad man tycker i slutändan. Jag tänkte väl mer hur man kan se det generellt om man bygger up drömslott i molne... 14/02 http://i53.tinypic.com/200pf5y.jpg 13/02 Det där har man ju inte hört förut... 13/02 Var menat som ett skämt då jag älskar sci fi och i synnerhet steampunk och då bilden faller mig helt totalt i smaken är jag rädd att det inte blir som jag tänkt mig och blir därav besviken. Det var ett statment för denna bilden i synnerhet och inte angå... 13/02 Nja tveksamt, eftersom bilden visar inget annat än några karlar med vapen samt vintermiljö bland berg. Sure enda man kan skapa som i förväg är att det kanske blir något på en snöplanet eller liknande. Men mer kan man som inte göra och på bara det lilla... 13/02 Förlåt, Lepr menar jag ju. 13/02 Kan ju ändå förstå vad Zlither menar, concept art ör väl visionen av spelet utvecklar vill förverkliga. Det gör ju direkt att följer man spelet börjar man naturligt bygga upp en egen bild av vad concept art:en kommer bli i slutändan. Och den egna vision... 13/02 Läs resten jag skrev 13/02 Fixat. Concept Art är bara utvecklarnas egna idéer om vad dom vill ha i spelet. Inte nödvändigtvis hur det kommer se ut i slutändan. 13/02 Så du menar att artwork som ser bra ut bevisar hur dåligt ett spel kommer bli? Finner det inte logiskt någonstans, inte ens om du menar att du kan se på bilden att du blir besviken. En artwork säger inte mycket 13/02
Skicka en rättelse