Kan det vara första bilden från Just Cause 3 våra ögon skådar?

#Avalanche Studios grundare Christofer Sundberg tänkte skoja lite med studions PR-team på Twitter. Han skriver bland annat att PR-folk älskar läckor och bara låtsas att de blir upprörda – precis som advokaterna.

Det tog inte lång tid efter första "tweeten", innan vad som verkar vara första bilden från #Just Cause 3 publicerades på fototjänsten Instagram. Om det verkligen är trean och inte ett försök att få oss nyhetsplitare helt stirriga med en bild från #Just Cause 2. Om vi ska tolka det han säger fritt om att detta året kommer bli häftigt, då kan vi anta att den tredje delen i serien kommer släppas under detta året.

Vi vet att #Avalanche Studios skickat tillbaka alla sina debug-enheter för denna generationen, så om allt är som det verkar, då har vi fått den första bilden från nästa generation. Framtiden är nära.

Tack till CoolStoryBro för detta #nyhetstips!
Fler än mig som är förbannade på att de inte fixar 99.95% buggen i Just Cause 2. Att en moddare kan göra det men inte Avalanche själva är ruttet och den totala tystnaden från dem om detta är som att pissa sina fans i ansiktet. https://www.youtube.com/em... 05/03 Indiana Jones? 14/02 Det blir nog både och. Det ena utesluter ej det andra. Just Cause (ettan) kom väl t.o.m. till PS2?! 14/02 Grejjen med JC3 är att det inte kommer vara next gen, JC3 kommer att komma ut i år (förmodligen), och så twittrade Sundberg detta : "I would never ignore the fact that there are 70 million PS3's out there. We're not next-gen exclusive!" 14/02 "...så om allt är som det verkar, då har vi fått den första bilden från nästa generation." Det finner jag faktiskt lite häftigt :D Grattis Avalanche till första publika bilden på next gen, om det nu faktiskt är så det ligger till. Jag finner tyvär inte... 14/02 Så länge de slänger in någon form av co-op så är det köp på release, ust Cause 2 är grymt kul men i bästa Skyrim stil blir det lite enformigt och trist, något som co-op med en polare eller två kunde lösa snabbt ;) 14/02 JAg spelade igenom hela Just Cause för ungefär två år sen (storyn - inte alla sidouppdrag) och det var kul, men både ganska enkelt och lite enkelspårigt/enformigt. Striderna är mest "lås och skjut" också har jag för mig. Kul att leka med fordon dock,... 14/02 Hjulet(?) till höger kallar då inte jag "next gen" (4kantigt typ). Heja! 14/02 Det ser mer ut som Mad Max-spelet som Avalanche ryktas jobba på... 14/02 mm lycka till. På pc har vi den härliga buggen att ett vattentorn saknas och därför kan man inte få 100 % i vissa fall. Kul när man upptäckte det efter ca 50 timmars spelande. 14/02
Skicka en rättelse