Originalet

Det har en tid talats om att #S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl är på väg att expandera. Snacket bekräftas i dag av C&VG, som med hänvisning till ett kommande nummer av tidningen PC Zone upplyser om att namnet blir #S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky och att premiären är inbokad till någon gång under nästa års första halva.

Storymässigt utspelar sig det hela före händelserna i originalspelet, och du kör som en av av dess huvudkaraktärer. Miljön beskrivs som mer fientlig, med extremt aktiva anomalier och ett annorlunda landskap. Menyer och gränssnitt kommer förbättras (bland annat den kritiserade handdatorn), och AI, fysik med mer kommer också det också putsas på. Det ryktas även om stöd för DirectX 10.

Mycket intressant moddning till det också. Men för mycket buggar osv gjorde helt enkelt att jag strunta i att spela färdigt det. 12/07 Nackdelen med S.T.A.L.K.E.R. var just det att man var tvungen att ge det tid. Spelet var ok i början men blev betydligt bättre när man kommit en bit, speciellt när man kommer till Baren. Sen blev det ännu bättre när man kom till Pripyat. Jag tror att... 12/07 Jag gav det kanske 20 minuter.. men känslan var så jäkla dålig. Pistolen man fick precis i början var ju värsta ärtpistolen, lät som, ja en ärtpistol och gjorde skada som, ja ni gissade, en ärtpistol. Skjuter jag någon i huvudet så skall det ta ETT skot... 12/07 tycker det känns som att det första spelet var väldigt dåligt optimerat. kunde knappt köra 800x600 med medium på min burk, Opteron 165, 2GB DDR, X1600Pro... men å andra sidan, nästa år kanske min burk är bättre, och då kan den säkert hantera deras tokga... 12/07 www.stalker-game.se har en dedikerad e3-sida uppe, där allt material till uppföljaren samlas på ett och samma ställe, en hel del fina bilder finns det också: http://www.stalker-game.se/e32007.php 12/07 >.< Klassiker... kan ingen kläcka någon lite mer vettig kommentar än: Suger... ^^ Det säger ju mycket... att folk ska ha så svårt för o använda bättre formuleringar och vara lite mer argumenterande. :-D Tror jag alla uppskattar. :-P 12/07 Yeah underbart....har väntat länge :) 11/07 Så om man inte har samma åsikt som dig så suger man? Löjligt. Tyckte också Stalker va ett ointressant/dåligt lir. 11/07 Trevligt, hoppas att de får ut det i tid denna gången. STALKER är imo dagens mest underskattade spel, underbart spel, knappast lika linjärt som alla andra nyare FPS spel.:) 11/07 Givet köp! Om du tyckte detta spelet sög så suger du själv. Du gav det väl inte mer än 10 minuter gissar jag. Bästa fps liret jag spelat sedan HL1. 11/07
Skicka en rättelse