Sega och Creative Assembly fortsätter i samma bana och avslöjar även denna fredag en ny faktion för Total War: Rome II.

#Sega och #Creative Assembly fortsätter i samma bana och avslöjar även denna fredag en ny faktion som man kan ta kontroll över i #Total War: Rome II.

Suebi var en fruktad germansk stam som med lätt rustning hade en förkärlek för bakhåll och plundring. Lägg då till huvudbonader i form av björn - och vargfällar, så förstår ni den skräck som antagligen fyllde de romerska soldaterna när Suebi anföll.

Förra veckan fick vi stifta bekantskap med Arveni.

Tack till Castor.T, WaXsMoKe, Biggles för detta #nyhetstips!
På min spelrigg flyter det på riktigt bra. Har gott med minne och ok grafikkort så jag kan köra med alla inställningar på max. Spelet har än så länge inte kraschat en enda gång. Har installerat spelet på en SSD så laddningstiderna är helt ok. 16/02 Nej man fördrar att ha 1-3 städer att börja med, sen så får man erövra resten själv! Är ju inte helt omöjligt, men hoppas inte att det är så. Om det nu inte är en jätteliten nation som görs tillgänglig senare som spelbar sådan...men ändå, sånt ska vara... 16/02 Detta spelet kommer bli så jävla bra :D 16/02 Jag lägger mina pengar på att åtta spelbara faktioner finns med vid release, och att 2-3 till senare kommer att göras tillgängliga via DLC. 16/02 Tur då att vi inte börjar vid Ceasars födelse. Ettan började 270 f.Kr då rom endast kontrollerade centrala Italien. 16/02 Empire! 16/02 Det lär dyka upp faktioner att köpa som DLC också, glöm inte. :) Frågan är om dom har nån dyr release version för en extra faktion, isf måste man ju köpa den! 16/02 These insignificant insects will be wiped from the face of the earth! 16/02 Förstår absolut inte varför alla verkar tro att det bara är åtta stycken faktioner, just p.g.a wiki sidan. Mycket kan hända tills spelet är färdigt. Inget är väl skrivet i sten... Därav nästan. 16/02 Finns bara plats för två faktioner så att alla tre av de du nämner skulle dyka upp är det ingen chans för. Dock så tror jag de sista två faktionerna är Seleudikerna och Ptolemeiska Egypten. Sedan är Kartago med.. Kartago utplånades nästa 100 år före Jul... 16/02
Skicka en rättelse