Första delen i en Playstation-återblicksserie låter dig rätt ensidigt se vad som hände när konsolerna från Sony dök upp över hela världen.

Om #Sony inte skulle till att tillkännage Playstation 4 den 20 februari, ja, då blir folk irriterade. På dem för att de inte gör det, på spelsajter som oss för att vi snackat om att det kommer tillkännages och kanske på sig själva för att de hoppats på ett tillkännagivande för mycket. Men vi tror, och än mer när företaget självt producerat inledningsvis en återblick på Playstation-sagan där första konsolen presenteras. Minns du den första Playstation-konsolen? Med den medföljande demo-skivan och det introskärmen?

Nedan är som sagt första delen i en återblick på Playstation-konsolernas evolution. Glöm inte att det är Sonys egna verk, vilket ger en ganska ensidig bild och vi saknar spännande detaljer som det avbrutna CD-samarbetet med #Nintendo och annat. Vi förväntar oss filmer gällande Playstation 2 och 3, där båda filmerna förhoppningsvis blir lite mer kontroversiella.

Men 20 februari. Det är dags för ännu en generationsspricka, huh?

[video=13560]

Skicka en rättelse