Använder du dig av Linux och är sugen på att skaffa nya lir? Ta dig då en titt borta på Steam, som nu har 50-75 procent lägre pris på allt Linux-bös.

Du har troligtvis inte missat att en Linux-vind svävar över vår lilla jord (vår planet är pytteliten jämfört med jättemycket där ute i rymden). Nya apparater, både med kraftfullare och mindre kraftfull hårdvara, är på väg och stora företag som #Valve satsar hårt på det "nya" formatet. Inte minst går det att skönja nu när Valve med hjälp av Steam har en massiv Linux-rea där alla Linux-titlar de har går att skaffa till 50-75 procent sänkt pris.

Så sväng förbi Steams Linux-rea och försök föreställa dig vad Linus Torvalds själv hade köpt.

Tack till WulffX03 för detta #nyhetstips!
Nej det är inte bra, det är lååångt ifrån användarvänligt. Kunder vill ha enkla, lätta och fungerande saker och det är ingen Linux dist riktigt än. Och varför skall kunden behöva välja mellan så många, redan där ger dom ju upp.. Och när man frågar någon... 19/02 Du tror inte att det är för att fira att dom har släppt Steam för Linux Perfekt för dom som vill köpa lite spel . 18/02 Är det inte bra att man får välja vilken distro man vill ha ? Man behöver inte formatera om NIX om man skriver fel i ngn config fil! Du kan inte ha kört mycket Linux. 18/02 Kan dom släppa EN fungerande version av Linux så börjar jag använda det direkt, istället för dessa jävla många distros som finns med uppdateringar och skit hela tiden. Problemet för mig är att det är allt för lätt att ta sönder, minsta felconfen och det... 18/02 Alla Windows Server utgåvor är baserade på en Windows NT version, och då använder även alltså de hybridkärnor. Det mesta du säger har du med all säkerhet rätt i, men jag argumenterade inte om vilket OS som var enklast och smidigast, utan ville endast... 17/02 Fast jag skrev aldrig NT men visst om vi ska ta Windows Server OS så kan vi ju ta alla uppdateringar och hur lång tid det tar att installera från scratch. Vi kan även ta med hur lång tid det tar att starta om det skulle skita sig och sedan kan vi jämför... 17/02 Hade linux varit något att ha hade alla redan varit där! Steamrean för linux är bara för att låsa upp användaren så snabbt som möjligt! 17/02 Kul! går lätt över till Linux helt när de spel jag lirar finns. 17/02 Det där känns som ett felaktigt påstående. Visst nyttjar de flesta spel delar av DirectX paketet, men det är helt fel att jämföra DirectX med OpenGL, en rättvis jämförelse borde isåfall vara Direct3D vs OpenGL, och på den fronten så använder sig INTE... 17/02 Jodå jag har haft windows och det är inte alltid detta funkar, ibland hänger sig detta OS så du inte har något annat val än att starta om det. Linux är uppbyggt på ett helt annat sätt och processer är inte lika beroende av varandra som de är i Windows.... 17/02
Skicka en rättelse