Enligt Writer's Guild of America har Liberation en bättre spelberättelse än "vanliga" Assassin's Creed III.

#Assassin's Creed III: Liberation till PS Vita har vunnit 2013 års WGA-pris och snuvar bland annat storebror #Assassin's Creed III. Det är spelberättelsen som prisas och utmärkelsen sammanfattas så här: "Writer's Guild of America's 2013 Outstanding Achievement in Videogame Writing".

Vi skrev om priset för ett litet tag sedan och att många bra spelberättelser inte hade någon chans att bli nominerade om inte författaren bakom berättelsen var medlemmar i WGA Videogame Writers Caucus.

Bland övriga nominerade hittar vi #007 Legends, #Epic Mickey 2: The Power of Two, #Halo 4 och #Uncharted: Golden Abyss.

Lirade första 30%av spelet, sen somnade jag. Jag förstår konceptet Why fix something that isnt broken. MEN KOMIGEN åtmindstånde ändra lite på utseendet. Inte konstigt att de kan spotta ut så många spel i serien. Copy > Paste = Profit 19/02 Luddigt pris, men kul för spelproducenten. 18/02 Jag har lite svårt att få grepp om exakt vilka regler som gäller för att ett spel ska kunna nomineras till detta pris. När det gäller film och tv-serier så måste de vara producerade i vissa områden och sända inom en viss tidsperiod. Jag håller med om... 18/02 Någon mer en jag som inte kan spela mini spelen i detta spel? Jag klarar dom tillslut men det är en pina! Värst är ljus på papper spelet fattar inte ens vad som gör att jag klarar dom. 18/02 Nu har jag inte spelat igenom alla The Walking Dead-episoder, men storyn i de första känns för mig i princip lika platt som storyn i filmserien med samma namn. Att de sedan lyckas måla upp en värld och en känsla som känns realistisk är ju en helt annan... 18/02 Hade relativt stora förhoppningar om Assassin's Creed III. Inte alls imponerad i början. Sedan kom jag ut i skogen som en ung Connor och detaljrikedomen slog mig rätt i ansiktet. Helt plötsligt var spelet bra. Tyvärr har det gått utför sen dess och jag... 18/02 lol 18/02 Fast utifrån de nominerade så kan det nog stämma. Den enda jag kan tänka mig annars är Golden Abyss, men då är nog Liberation lite vassare då den rör lite annorlunda frågor och inte bara är en äventyrsstory. 18/02 Öh, vem betalade dom? 18/02 Ungefär så ja. Det finns grundpelare till en bra story, men den tar aldrig fart. Nej, 2012 års bästa spelberättande stod Telltale och The Walking Dead för. 18/02
Skicka en rättelse