Hoppet är inte ute. Bungie säger att de även vill släppa Destiny till pc.

#Destiny är på väg till Playstation 3 och Xbox 360. Men en pc-version är definitivt inte utesluten, enligt Eurogamer. När de besökte avtäckningen i Washington under förra veckan berättade Bungie-bossen Pete Parsons:

– Vi skulle älska att släppa Destiny till pc.

Han råder oss att "stay tuned" och gör vi det kanske vi får se pc-Destiny, trots allt. Däremot nämner Bungie inget om en Wii U-version.

nja spelet lär komma ut 2014-2015 vilket lär inebära att next gen är utte 19/02 de som jag har hört berätta om spelet får det att låta som om det handlar om ett spel. men det du säger låter ju inte orimligt. Det har ju varit snack om att ens karaktär och världen skall vara persistent, lite som ett mmo gissar jag på. Men jag ska grä... 18/02 Kan tänka mig att det är mycket dem måste fixa för att det ska bli en bra PC version, då allt är skapat för att köras på PS/Xbox. 18/02 Är det inte så att de med en tioårsplan menar att de redan har planerat för Destiny 2-3 och expansioner osv? 18/02 Skönt..... Spelet ser hyffsat intressant ut. Började nästan koka efter den där kommentaren Jason Jones drog tidigare, även om den kanske misstolkades. De skulle dock kunna tillkännage att en PC version är på g, då de redan har gått ut med 360 och PS3.... 18/02 Tja, jag lär väl knappast vara den enda som är lite sugen på det men ingenting jag vill lira på en konsol. Bra att de vet att det finns en villig marknad bland PC-användare iaf. 18/02 Hade kunnat ge pengar för att få uppleva Halo 3's glansdagar :( Tyvärr hade jag inte något 360 på den tiden... Inte för att det är något fel med Halo 4. Men det är inte riktigt samma sak som Halo 3... 18/02 Myth II är en port från MacOS. 18/02 Märkligt uttalande då Halo gjordes för Mac/PC innan MS köpte upp Bungie strax innan man tillkännagav att man skall göra en konsoll. Tyckte hela serien till PC var bra. 18/02 Senaste spelet Bungie släppte till PC var Myth II. Efter det har alla deras spel portats av andra utvecklare och inte Bungie själva. Senaste Bungie spelet som portades till PC var Halo 2 och det var år 2004. Förstår inte hypen över detta spel. Ingen har... 18/02
Skicka en rättelse