Ryktena avlöser varandra när det kommer till det högst troliga avtäckande av Playstation 4 den 20 februari.

Du måste ha bott under en sten utifall du helt missat den rykteskarusell kring det förmodade avtäckandet av Playstation 4 den 20 februari. Vi har bland annat visat en bild på vad som sägs vara en prototyp för kontrollen till nästa generations Playstation. Och en hel del andra rykten som rör hårdvaruspecifikation och samt vår gemensamma spekulationer kring premiärspelen.

Det kanske kan ses som onödigt att publicera ännu fler rykten, då antagligen både du och jag kommer sitta som på nålar under natten till torsdag. Men visst är det svårt att hålla fingrarna i styr?

Senaste ryktet gäller något, som många av oss antagligen redan funderat över. #Sony köpte för ett tag sedan #Gaikai, ett företag som sysslade med att strömma spel. För att förenkla det hela, ett knippe servrar med god prestanda strömmar spelen till din dator, eller mobiltelefon. Det betyder att kraven på användarens hårdvara inte är särskilt stor och det räcker egentligen med en bra bredbandsuppkoppling. Och detta sägs nu komma till Playstation 4, enligt Wall Street Journal i alla fall. Men vad betyder det i praktiken? Jo, du kan till exempel strömma demoversioner av spel istället för att ladda ner dom och det ger, på ett enkelt sätt, möjligheten att kunna hyra istället för att köpa.

Vad tror du om strömmade spel? Har du testat någon av tjänsterna som finns ute nu, exempelvis Gaikai och Onlive?

Skicka en rättelse