Nintendo får en släng av sleven när Sony förbereder inför 20 februari.

Oftast består reklamen av stora explosioner och spektakulära vyer när de olika spelföretagen ska marknadsföra sina produkter. Inför Playstation Meeting den 20 februari har #Sony i ett gäng online-annonser istället valt att ge #Nintendo en släng av sleven.

Nu får vi hoppas att #Sony inte bara tänker visa upp ett nytt #Uncharted, #Killzone och #Gran Turismo om de inte vill få ett gäng slevar tillbaka.

""Nu får vi hoppas att Sony inte bara tänker visa upp ett nytt Uncharted, Killzone och Gran Turismo om de inte vill få ett gäng slevar tillbaka."" Haha, ja gud vad "bara" va? :P Det skulle ju isådanfall ändå knäcka Nintendos visning av Wii U iaf ;-) I... 19/02 Bilden småliknar ju trollet också. ^^ http://cdn2.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1229/troll_2956879_thumb.jpg 19/02 Alla kommer alltid försöka sätta dit Nintendo. Alla förutspår deras undergång, alla här alltid fel. WiiU inget nytt/coolt? Tyvärr så är detta sant. Ps4 - vi får se, tror inget "nytt/coolt" kommer här heller. Next xbox - samma som ps4, vi får se. Personl... 19/02 Hoppas ingen missar ironin i denna sanning. 18/02 Retrostil på marknadsföringen således :) 18/02 Tror att sån här rivalitet är bra för marknaden, själv tycker jag det är kul att se vad de hittar på! Är sugen på att se om Nintendo kommer med nån comeback. ;) Blir roligare för massan också, typ som att heja på olika fotbollslag eller atleter. :) 18/02 Eh, va? Vart har du hört det? Det enda som jag vet om där Sony och Nintendo haft affärer ihop var när Sony jobbade på en CD-spelare till Super Nintendo. Nintendo bangade ur och Sony släppte en egen maskin med CD-spelare, vilket vi idag känner till som... 18/02 Woow really, Sony?! Väx upp nu förfan. Jag ser vart alla Sony-Fanboys får sin usla attityd ifrån. 18/02 När jag väl börjat läsa den rubriken utan "tr", så kan jag nu inte längre läsa den med "tr".. fasiken också. 18/02 Nintendo har gått med förlust senaste två åren och det ser inte bra ut framöver heller. Men ja, Sony har större problem än Nintendo för tillfället. 18/02
Skicka en rättelse