Massivt onlinespel i StarCraft 2-motorn finns nu tillgängligt i öppen beta-form i alla regioner. Med spännande röstinsatser från bland andra Michael Gough (Deckard Cain). Beskåda introduktionstrailern och få reda på hur du provar själv.

För sisådär två år sedan kunde glada typer världen över prova på en tidig testvariant av den fanskapade #Starcraft II: Wings of Liberty-modifikationen StarCraft Universe (känd som fanskapet). Nu har projektet precis tagit sig in i öppen beta i form av Starcraft Universe: Chronicles of Fate. Det som erbjuds är en mmo-upplevelse med åtta olika klasser, en egenutvecklad fysikmotor, fordonsstrider och "avancerade möjligheter" att skräddarsy din karaktär. Trevligt nog har de lyckats få tag i en del riktigt läckra röstskådespelarinsatser och då med betoning på Michael Gough (känd som Deckard Cain från Diablo-spelen) och Danielle McRae (Karma i League of Legends).

[video=13573]

För att själv prova på måste du äga StarCraft II och du finner modifikationen genom att logga in, gå in i arkaden och söka efter Universe.

En Taro Hampus!

Skicka en rättelse