Onlinebaserat målarverktyg har dykt upp där du kan använda liknande finesser som Yoji Shinkawa på Konami diggar för att få till en riktigt fräck liten Snake, eller vad du nu vill teckna fram.

#Metal Gear Rising: Revengeance närmar sig med blixtsnabba steg och innebär som ni säkerligen noterat ett litet sidohopp i spelserien. Men det var inte länge sedan serien fyllde 25 år, något #Konami som tur är inte glömt. Tvärtemot, de tänker sig att ni/vi alla ska kunna fortsätta fira och senaste idén är att låta fans världen över använda ett onlinebaserat målarverktyg baserat på Yoji Shinkawas favorittecknarmetoder. Dessa verk går att beskåda när de målas i realtid och inte helt oväntat går det att dela på alla möjliga sociala nätverk för att de med talang och/eller vänner ska kunna skryta.

Närmsta veckorna kommer även vara laddade med tävlingar där de bästa (mest omtyckta) bilderna premieras med än så länge okända vinster. Temat första veckan från och med idag är Raiden (inför Rising), men därefter pågår tävlingar kring följande teman:

25 feb – 17 mars: Mechs och andra fordon
18 mars - 7 april: Snake
8 april – 28 april: Kvinnliga karaktärer
29 april – 12 maj: Manliga karaktärer

Så, är du sugen är det bara att bege dig till onlinestudion och teckna på. Tveka inte att dela med dig av dina egna verk i kommentarstråden.

Skicka en rättelse