Inga nya framskjutningar att vänta då spelet godkänts av Microsoft, Sony samt de stora pc-gudarna uppe i skyn.

26 mars släpps #Bioshock Infinite. Allvarligt talat, det gör det. Ken Levine har nämligen tagit till den stora bloggtrumman och basunerar ut att det massiva projektet godkänts av de viktiga utomstående parterna – #Microsoft, #Sony och de allsmäktiga pc-gudarna.

– Den totala kostnaden för spelet blev fem år, 941 miljarder klingonska darseks (plus dricks), 47 kameler, ett tranbärsflarn och blod, svett och tårar från Irrational-teamet.

– Ingen har tidigare byggt ett spel som liknar det här. Det är en shooter, men en shooter som tar dig till väldigt obekväma och farliga platser. Jag kan inte kräva att du spelar det; men jag kan lova dig att när du väl gör det så blir det en erfarenhet du inte kommer glömma inom en snar framtid.

Tidigare idag skrev vi om en film som presenterar handlingen. "Rädda flickan!" och så vidare. Vi har dock goda skäl att gissa att spelets nivå ligger en bra bit djupare än så.

Att gå guld-guiden: Begreppet att gå guld innebär att titeln i fråga skickas till pressarna för att tryckas ut, varefter det kan lastas i pall och lådor följt av transport till diverse återförsäljare lite här och där i världen. Inte att förväxla med att sälja/uppnå guld/platina inom musikbranschen, vilket innebär att singlarna/albumen sålt en viss mängd.

The more you know!

Precis så. Tack för att du förstod mig iaf :) 20/02 Läste igenom alla förändringar på sidan du länkade till, och förutom just begränsningen med två vapen så låter det ju bra. Står dock inget om uppgraderingar, men antar helt kallt att det fortfarande går att uppgradera sina vapen? Googlade o hitta denna... 20/02 Antar att det är det som menas med första kommentaren. Spelupplevelsen lär vara åtminstone precis som tidigare Bioshock, och med andra ord inte alls olik diverse spel innan dem, men developers/utgivare är måna om att "inget är likt detta spel" eftersom... 20/02 Enligt: http://www.complex.com/video-games/2012/12/bioshock-infinite-10-new-things-that-change-the-game/no-health-packs-or-syringes Verkar man ha en autogenererande sköld, men inte hp. 20/02 Men av vad du själv kanske sett så är det ju ett spel som ingen annat riktigt gjort förut? Eller? Svårt att säga, verkar ju ganska likt det tidigare Bioshock fast bara en ny miljö. Det där kommer jag väl förhoppningsvis få käka upp senare. 20/02 Jag har undvikit alla nyheter om Bioshock infinite för att inte bli besviken, men snart är det releasedags o igår läste jag lite o fick en kommentar här på forumet, o nu blev jag orolig. Vad är det för spel och hur fungerar gameplayet? Ryktats/bekräftat... 20/02 "Ingen har tidigare byggt ett spel som liknar det här." Jag hatar sådana påståenden. Det drar ett lager av smuts över alltihop. Jänkare har ett behov av att blåsa upp allt på ett sätt som dom sällan klarar hålla. Även om spelet är aldrig så bra, så har... 20/02 Det närmsta jag kommit att spela Bioshock är demot av ettan. Klarade verkligen inte av gameplayet som kändes stelt som fasen. Inte förmått mig att testa mer än så. Nåväl, have fun ni andra, för jag är väl rätt ensam om att inte vara taggad på detta släp... 20/02 Bioshock Infinite är väl ingen en konsolport? 20/02 "för att tryckas ut tryckas ut". Funny. 20/02
Skicka en rättelse