Playstation 4 förväntas släppas i slutet av året och innehålla en onlinetjänst vars premiumversion du betalar för.

En, vad de kallar, trovärdig källa har läckt information om Playstation 4 till Kotaku.

  • Konsolen släpps i november i USA.

  • Två modeller planeras och prisinformation väntas komma runt E3.

  • Du ska kunna kontrollera din maskin från din surfplatta eller smartphone. På det här sätter kommer du också kunna chatta med PS4-vänner och inhandla spel, som per automatik laddas ner till din konsol.

  • #Sony gör som Xbox Live och kommer ta betalt för de "flesta" av sina onlinetjänster. Playstation World blir namnet.

  • Varje konsol säljs med Playstation Eye. En ny feature kommer låta dig se dina vänner spela olika titlar, även sådana du inte själv äger.

  • Konsolen kommer stödja lokalt nätverksspelande med PS Vita.

Från klockan 00:00 i natt kommer FZ streama Playstation Meeting direkt från New York.

Kasta om bokstäverna och vips så får du "mason" som i "freemasons". Frimurarordern alltså. Fantastisk va? 20/02 Jaha? Nintendo, Sony OCH Microsoft "snor" ideér av varandra hela tiden edit: kom på, kan inte komma på nånting Nintendo har "snott", men finns säkert något :) Jo visst så är det en trevlig funktion för dom som vill använda den funktionen :) Ser själv... 20/02 Men gud så bra, för det är precis så jag tänker också! Varför ska jag köpa något som jag inte vill ha bara för att det finns folk som inte tycker som jag? :D Jag har hittills inte ångrat ett enda köp av en Appleprodukt utan har snarare aldrig varit mer... 20/02 När det kommer till att styra en spelkonsol men en smartphone så var dom mig veterligen först. Men men.. skitsamma, man kan väl glädjas åt sina gamerbröder som spelar på Playstation och att dom får tillgång till en trevlig feature istället för att börja... 20/02 Smarglass finns redan till xbox. Kom med något nytt. 20/02 Vi som tänker, resonerar och ifrågasätter köper inte vad som helst. Varken från media, någon hysteri eller Apple. Att du sen gör det är ditt problem, precis som när den som inhandlat något den inte kan returnera/ångrat sig och som inte vågar erkänna sit... 20/02 Finns en app till XBMC så man kan styra det och även bläddra i sitt filmbibliotek direkt i telefonen, visst kan man inte känna var knapparna är men jag tycker det funkar riktigt bra ändå. Rätt så smidigt att bara kunna se hur långt det är kvar på filmen... 20/02 Hum, say what? Xbox fanboy här? För det närmaste jag kom xbox här var "Sony gör som Xbox Live och kommer ta betalt för de "flesta" av sina onlinetjänster". Och då närmast, xbox live måste du betala för ALLA online tjänster. Men förklara på vilket sätt... 20/02 Härligt! :) 20/02 va betyder "asnom"? 20/02
Skicka en rättelse