2K Games och Irrational Games meddelar idag att ett säsongspass är på väg där du kan få tag i spelets kommande tre tillägg till en mindre peng, samt samlad information om alla förbokningsincitament.

Här om dagen gick #Bioshock Infinite guld och #2K GAmes samt #Irrational Games låter idag meddela att mer Infinite kommer släppas efter att själva spelet nått ut. De erbjuder nämligen ett säsongspass för strax under 200 kronor (19,99 euro alternativt 1600 Microsoft-poäng) där du ges tillgång till tre kommande enspelar-tillägg som uppges ge mer story, vapen och äventyr. Du kommer även kunna skaffa tilläggen var för sig, där totalsumman istället skulle landa på uppemot 300 kronor.

Genom att anförskaffa säsongspasset får du även Early Bird Special Pack som ger skadeboost till maskingeväret, pistolen samt gyllene texturer för båda vapnen och fem "Infusion"-flaskor som låter dig öka din hälsa, sköld eller hur mycket "Vigor" du kan använda. Generell förbokning ska tydligen ge Industrial Revolution Pack utan extra kostnad där du också får lite prylar som boostar din skadeförmåga, 500 in game-dollar, fem lock picks och ett socialt Facebook-spel vid namn Industrial Revolution där du kan ta reda på delar av storyn och välja sida mellan Vox Populi eller Founders.

Det må sägas att det här kan kopplas till diskussionerna i senaste Fragzone-avsnittet, där det konstateras att det idag är svårt att få tag i ett spel som inte är någon form av specialsuperdupermegaultrautgåva.

Sicket engagemang det krävs för att få ett helt spel nu för tiden.

Du borde lära dig lite om hur spelutveckling fungerar innan du gnäller. Spelet släpps om en månad, vilket betyder att de med största sannolikhet endast har kunnat fokusera på buggfixning de senaste 4-6 månaderna. Du har då en stor klump med utvecklare... 22/02 Hora pengar? Fattar inte hur folk fortfarande tror att AAA spel görs "för att det är roligt". 21/02 Problemet är DLC, något dom gött kunde "bakat in" i originalspelet istället för att hora pengar. 21/02 Jag har egentligen inte något problem med det här, jag är bara en smula förvånad över att se såna här grejer till ett spel som främst (bara?) är koncentrerat till Single Player. Season pass och Premium tjänster till MP eller Co-Op spel såsom Battlefield... 21/02 Jävligt kluven. Men okej då. 21/02 Fragzone? Tror vi ska döpa om det till Gnällzone. Man blir ju för fan trött på livet av att läsa alla griniga inlägg. Spelet har gått GOLD, det betyder att skiten är KLART, var är problemet med att killarna kan jobba några extra timmar och erbjuda EXTRA... 21/02 Ännu ett spel att skita i. Puh, blir ju ett billigt år det här. 21/02 Jag blir så trött... 21/02 Bättre att man kan köpa hela spelet för en hundring dyrare och få med ALLA någonsin släppta och kommande DLCs till spelet. Inte så att det är ett MMO med expansioner i mängder med år frammåt. Typ som BF3 gjorde med Premium 21/02 Förhandsboka/förbetala o få ett enklare spel! Så kasst att locka med att få mer hälsa o annan skit om man förhandsbokar, hur dålig får man vara? Gör mer att man inte vill betala, som Deus Ex HR, där fick man bättre vapen eller nåt va? Varför ska jag bet... 21/02
Skicka en rättelse