Sony avslöjar att man kan kyssa sina sparfiler och inköp på PSN adjö.

Chefen på Sony Worldwide Studios har bekräftat att sparfiler och inköp du gjort på ditt Playstation 3 inte kommer att kunna föras över till Playstation 4.

Du har knappast missat att nästa generations konsol från #Sony utannonserades under natten. Tyvärr var inte allt guld och gröna skogar, men detta var väl ändå ganska väntat.

Vad känner du inför att ta adjö av sparfiler och spel?

Till PS3 så valde dom ju först att pula in nå hårdvaru jox (som jag inte minns namnet på) för att kunna lira PS2 spel, dom skulle antagligen få göra något liknande för att för att få PS4 att kunna köra PS3 alltså om dom skulle välja den dyra vägen. Japp... 05/03 Med tanke på att det är en AMD processor och inte en ny CELL så borde priset verkligen inte skjuta i höjden. Det är relativt enkelt att göra mjukvaru-emulatorer, och det finns redan en del för ps1,2,3 där ute, för just x86 och x64-system. PS1 & 2-spel... 04/03 Jo nu använder dom AMD till PS4, till PS3 använde Sony sitt egna Cell (som många spelutvecklare beklagade sig över då det var komplicerat). Det är helt annorlunda och kostnaden för att göra den bakåtkompatibel skulle höja priset rejält, av samma orsak... 28/02 PS4:ans hårdvara är bättre, tror knappast att de bytar ut allt så att de måste göra operativet helt från grunden... Lätt att det är baserat på tidigare konsol, fast mer utvecklat. Sen kommer Gaikai finnas, om du sett presskonferensen så hade du vetat... 28/02 Microsoft hade ett liknande men betydligt mindre problem med Xbox - Xbox 360, där de bytte processortyp OCH GPU tillverkare där GPU apierna och specialfunktionerna var det stora bekymret. Då satte MS ett team på att helt enkelt porta spel så att de skul... 25/02 Men om jag verkligen gillar coca cola då? Och har en Saab?! Samtidigt tycker jag det är bra att producenterna har någon på sin sida. Världen vore mycket bättre ifall de som styr över saker och ting, t.ex. hur vi spelar spel, slapp bli ifrågasatta. Om... 23/02 Haha, nej tror jag inte, för när nästa konsoll kommer så är dom säkert på internet och trackar folk istället för vid dörren ;p 23/02 Detta är nackdelen med nedladdningstjänster. Du måste köpa varan igen och igen efter en viss tid, som t ex att mjukvaran förnyas eller att bolaget går i konkurs. Medan en hårdvara äger du. Du kan ha den i bokhyllan ta fram den när du vill. 22/02 Vilken teknik menar du? Hårdvaran i PS3 och PS4 är så pass annorlunda varandra att de inte är kompatibla. De har sagt att de möjligen kommer att erbjuda streaming av PS3-titlar via Gaikai men inget är klart än. 22/02 Det ligger inte på spelutvecklaren! Playstation har tekniken för att kunna stödja PS3 spel på PS4! Det är bara en viss kod som krävs, även om den är stor. Detta är lätt det sämsta med PS4! Nu måste man alltså ha två konsoller från SONY för att kunna spe... 22/02
Skicka en rättelse