Mer om berättelsen i 3DS-spelet Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate.

För exakt en månad sedan fick vi en trailer som visade hur spelet såg ut i rörelse. Idag är det dock dags för en som fokuserar lite mer på handlingen och varför Simon är arg.

Även fast Simon Belmont knappast kommer få en Oscar-statyett för sina skådespelarinsatser, så kommer man få chansen att själv ta kontrollen över vår piskande hjälte den 8 mars. Filmen hittar ni nedan.

[video=13618]

True. Och det här har nog att göra med att möjligen Nintendo är bäst på att göra spel till sina egna konsoller, men Super Mario 3D Land flyter på jätte bra, samt ser väldigt snyggt ut. Nästan som Mario Galaxy till Wii som också ser väldigt vackert ut... 24/02 Sant, 3Dsen bör vara bättre. Men jag mena bara att det kan upplevas som en liten taskig jämförelse eftersom DS-spelen hade varit laggfria på nästan vilken konsol som helst 24/02 Taskigt? Det är en ny "konsoll" och bör ju vara bättre. Fast jag håller med om att det blev bättre efter mer spelande, men störde mig på det ändå. 22/02 Samma här. Jag la märke till det när jag stod på bron (BRIDGE ENTRANCE) men sen när jag gick in och slogs mot monster märkte jag inte av det. EDIT: Känns lite elakt att jämföra med DS-spelen då de bara var i 2D... eller ja, kanske så är 2,5D onödig men... 22/02 Till en början la jag märkte till det, men ju längre jag spelade så glömde jag som bort det. Antar att det är så med de flesta spel. 22/02 Så du störde dig inte på att FPSn var låg? Spelet kände för segt i jämförelse med DS spelen. 22/02 Blev ju mer mystiskt att man bara såg han en gång :D 22/02 Hah yeah, jag såg honom också! Ville han skulle visa sig igen men han kom inte ut igen :( 22/02 Tyckte det var coolt när man gick ner i underjorden och så såg man ett spöke som släpade kedjor efter sig. Det enda man hörde var rasslande kedjor, tyckte det var asballt! 22/02 Jag tyckte röstskådespelaren lät väldigt bra, men att Simon inte rör läpparna när han pratar känns ju väldigt konstigt och dåligt. Spelade demot igår. Jag gilla striderna en hel del, det känns lite old-school men ändå med lite mer djup i sig när både... 22/02
Skicka en rättelse