Det verkar som om saker och ting börjar röra sig runt den nya Xbox.

#Sony visade upp Playstation 4 natten till torsdag och vi publicerade nyss en nyhet om att du kan återuppleva det hela på nytt. Det är väl inte mer än rätt att #Microsoft får lite kärlek också?

På forumet Neogaf har en uppmärksam medlem upptäckt något mycket intressant. Företaget som skötte #Microsofts E3-konferens 2012 har registrerat adressen "Xboxevent.com". Förra året registrerade de "Xboxe312.om", vilket gällde det årets konferens, som du säkert förstod av namnet. Nu är dock frågan om den nya registreringen gäller detta årets E3-mässa, eller om de kanske har något annat planerat? Tänker du Xbox 720? Det gör jag med.

Nu när #Sony avverkat sitt stora avslöjande, så kan vi nog vara säkra på att vi kommer överösas av rykten kring vad #Microsoft tänker hitta på. För dig som enbart spelar på PC kommer det bli en jobbig tid, men vi lovar att försöka skriva om annat också.

Tror du ens själv på detta? Ska de lyckas sälja kan inte konsolen kosta hur mycket som helst. 24/02 http://www.geek.com/wp-content/uploads/2013/02/xbox720-513x440.jpg Kontrollen =D 24/02 Förutsatt att man får behålla allt man har på livekontot så kommer jag nog inte fundera så mycket. Som jag kämpat med min gamerscore bli jag tvungen å stanna på xbox. Achievementshora som man är.. 24/02 Har inte hört talas om att Microsoft skulle ha gått ut med några officiella uppgifter om namnet ännu. Det enda jag sett om "only Xbox"-namnet är falska rykten, t ex det här som diverse siter skrev om för en månad sedan: http://www.vg247.com/2013/01/23/x... 24/02 Men herregud det där är någon fanart som de bara har lagt in, att du ens diskuterar det som det vore en möjlighet är ju bara underligt. Det var det jag menade med mitt förra inlägg. 23/02 Varför skulle de använda sitt förra, numera nästan lastgamla OS när de har släppt ett nytt, snabbare, stabilare och bättre OS? Vad du tycker om metro-uin på PC är irrelevant för vilken grund man väljer att basera ett handkontrollsbaserat UI. Med din ins... 23/02 Ja....asså...det gör jag inte .... läs inlägget igen. rent designmässigt är den ju ganska snygg, och det skulle ju inte vara specielt svårt för ett företag som pyttemjuk att specialbeställa tex ett moderkort som passar i chassit, varenda tillverkare av... 23/02 Mycket sugen på en PS4 menar du. 23/02 Microsoft är dumma om dem går ut med lansering utav Xbox X Bättre och avvakta något och sen smälla till med en käftsmäll som knockar Sony. MS borde satsa på en arkitektur som inte likar PS4 på något sätt. Satsa på Intel och nvidia rakt av, Ati och Amd... 23/02 Mycket sugen på en 720, hoppas bara den blirbakåtkompatibel och att spel man köpt på kaspla går att spela även på 720. 23/02
Skicka en rättelse