Dean Halls gäng åker till Bohemia Interactives studio för att spela in motion capture för alla lyckliga zombies och zombies-to-be som kommer besöka den fristående överlevartiteln.

Utvecklingen av #DayZ pågår för fullt och senaste veckorna har det dykt upp uppdateringar efter uppdateringar. Senaste inblicken är dock i videoform och uppvisar när utvecklarnissarna åker in till #Bohemias studio för att spela in motion capture/rörelse för alla goa gubbar, gummor och zombies som kommer befolka den stora världen.

Ska jag torka tårarna på dig? Låt det bli klart när det blir, tror inte du har brottomt, eller är det så du är nära döden och måste hinna spela det nu? Well gå raka vägen in på steam och ladda ner modden då om du har så brottomt. 23/02 En suverän video :) 23/02 Eller så väntar man med släppdatum så man slipper idioter som blir arg för att det inte kommer på utsatt datum. 23/02 Jag tycker Rocket borde kunna ge en uppskattad släpp-tid, speciellt som tiden han satte är passerad. Q1 tror jag inte på, inte om de håller på med mocap nu, iofs vet jag inte hur man gör spel men ändå... Hoppas det släpps före q3 iaf. 23/02 Nah knappast, svårt att tro dom skulle ens lägga ner tid och ork för att stämma för en sådan sak. Och kan inte se det någonstans till att skulle kunna tolkas som plagiat. 23/02 Det beror väl lite på framgångarna som spelet eventuellt kommer få. Om Day Z börjar klättra i listorna och bli ett mainstream-spel i stil med Cod, Battlefield, Fifa, Dota etcetc så är det mycket möjligt att de bryr sig. Och vad du ser det som är irrelev... 23/02 Oj bara för det råkar vara en åker samt att en polis konstapel som springer runt i samma kläder som Rick i serien, tror inte dom kommer bry sig. Jag ser det inte som plagiat, jag ser det mer som att det kunde ha varit vad som helst. Sedan vad jag vet... 23/02 Den är lik nog för att kunna bli kallad plagiat om ABC (som jag tror kanalen heter som kör twd) skulle orka bry sig. 23/02 Mjo, kallas inspiration/hyllning, inte plagiat. 23/02 Jo, utan tvekan. Däremot kanske inte den uppmärksamhet som folk, speciellt utvecklarna, hade räknat med. 23/02
Skicka en rättelse