Nästa instans i Battlefield-serien släpps på nästa generations konsoler.

De senaste veckorna har det spekulerats i huruvida nästa Battlefield-spel släpps till dagens konsolgeneration eller nästa (next-next gen?). I ett blogginlägg signerat EA Labels-chefen Frank Gibeau kan vi läsa att förra veckans avtäckande av Playstation 4 inte kom som någon överraskning för dem och att de har arbetat på ny teknologi i månader. I samma stycke nämner han också den visning där 500 Gamestop-butikschefer fick en första glimt av #Battlefield 4 ("det var astufft!") vilket mer eller mindre bekräftar att titeln, som redan är klar för release under 2014, inte kommer att släppas till Xbox 360 och Playstation 3.

[video=9473]
FZ Play - Historien om Battlefield

Något överraskande var EA själva inte med på Sonys presskonferens för Playstation 4 så vi väntar med spänning på fler annonseringar. Kanske redan i april när nästa Xbox förmodligen visas upp.

Jag talar med mina pengar, EA får numera inte ett korvöre från mig och detta mycket tack vare deras agerande den senaste tiden. Trodde jag gjorde detta ganska klart när jag skrev "Den senaste tiden har jag lagt ut mer pengar på att "gambla" på spel jag... 26/02 Jag vet inte riktigt vad Valve och Bioshock grejen handlar om, visste inte ens att dom hade nån koppling över huvudtaget. Och på tal om Battlefield så kommer det vara minst 3 år mellan produkterna. Och den biten av kakan som dom anställda på dice får... 26/02 Snarare borde frågan vara vad som hänt med den här industrin som idag enbart handlar om att få så många köpare som möjligt. Att man släpper spel man är stolta över (och som lett till det vi har idag) verkar vara ett minne blott (även om det finns undant... 26/02 Det är klart att man måste klaga när det är fel! Inte fan trodde jag att Battlefield 3 skulle mjökas sönder i form av Premium skit. släppa några kartor och annat skit som borde vara gratis från första början. Battlefield 3 ska hålla i 5 år till innan... 26/02 Jag skiter i om det blir BF2242 eller BF1762, jag vill ha tillbaka min M1 Garand :). 25/02 Skulle du bli förvånad om annat? 25/02 Håller med! Dock, gå tillbaka till en humoristiska stilen i Bad Company 1, singleplayer var faktiskt riktigt roligt! Multiplayer var dock bättre och roligare på PC i BC2. Deras fantastiska trailers var dundersköna! "You smell very clean" https://www.you... 25/02 Ett ww2 eller liknande hade varit mest intressant för min del. imo Typ day of defeat :D 25/02 2142 eller ww2 FTW! kom igen nu dice! lyssna på fansen Edit: 2143* 25/02 Japp det är helt klart samma person som jobbar med speldesign som effekter. Inte många som vet att Dice är ett litet företag på 20 personer, där anledningen att man var tvungen att skippa commander för att programmeraren var tvungen att texturera ammolå... 25/02
Skicka en rättelse