Det är fortfarande oklart när vi får smaka på Playstation 4, men Sony har åtminstone bekräftat att någon europeisk region får konsolen innan året är över. Tjohej?!

I samband med Playstation 4-tillkännagivandet berättades att konsolen må släppas i USA (och Japan) mot slutet av 2013. Det ryktades däremot att konsolen kanske inte släpps på våra våglängder förrän mars 2014. I en intervju med Digital Spy har SCEE-herren Fergal Gara talat ut om att åtminstone någon eller några delar av Europa kommer få konsolen innan året är över.

– Vilka regioner i 2013 – är det alla, eller några av dem? Blir det någon grad av fasande? Vi röjer i mer detalj senare men just nu går det inte. Men, det kommer släppas i år fast när det kommer till de exakta detaljerna gällande exakta datumen, regionerna och huruvida det gäller dem alla? Vi vet inte.

Förhoppningsvis behöver de riktigt PS4-hungrande av er inte vänta särskilt mycket längre än andra delar av världen.

Och du får börja äta dina antidepp mediciner, för du verkar ta allting lite för stort allvar, och bokstavligt. Man ska alltid tänka på hur man skriver, visst, men sen får man också försöka ha lite överseende med sånt på en sån här sida? Vi är inte på... 05/03 Sant, men då jag börjar bli jäkligt trött på hur lång tid det är mellan releases i regionerna (Läs: Imdb - Wreck-it Ralph (http://www.imdb.com/title/tt1772341/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf)) så vill jag skylla på något och då fungerar lokaliseringarna gans... 26/02 Att spelen försenas har dock inte mycket med när konsolen släpps att göra. men visst, en del lokalisering behövs även för hårdvaran. Bruksanvisningar, reklamkampanjer m.m. ska skrivas för många olika konsumenter på en spretig marknad. Det är dock snarar... 26/02 För det första bör du tänka över hur du uttrycker dig. För det andra är det precis lika illa för "idioterna" i länderna du räknade upp. Många av dem behöver inte heller få spelet översatt, det handlar om företagens policy, vilket alltså även många tyska... 26/02 Det är just det som är grejen, vi blir indragna i de andra ländernas okunnighet hos det engelska språket vilket gör att vi måste vänta i en lång tid. Vi svenskar är väldigt kunniga i det engelska språket vilket är varför jag ogillar att de måste ge oss... 25/02 Det är ju tvärtom, det är sällan spel är översatta till Fi-Se-NO-Da. Det är ju idioterna i frankrike, Tyskland, Spanien, Italien som antingen inte kan/vill spela på engelska då dom antingen inte kan språket eller vägrar spela på annat än modersmålet.... 25/02 Berror också på hur man ser det, Sony har altid varit starkas i just Europa men Europa har också altid fått vänta längst. PS1 släpptes sist i Europa PS2 Släpptes sist i Europa PS3 Släpptes sist i Europa. PSP Släpptes sist i Europa. Vita Släpptes sist i... 25/02 det är klart att det är en faktor som gör att vi kan få vänta längre ibland, men det är nog så att de även väljer att satsa på nordamerika först eftersom det är en större marknad. Och Japan är ju hemmamarknad för dem. 25/02 Till er som är oroliga: Hela nyheten bygger på att skribenten har antingen missförstått eller dragit en förhastad slutsats. Bara för att han (intervjuobjektet) är från SCEE betyder inte det att han inte kan uttala sig om hela världen. Vilket han antagli... 25/02 Tror dom flesta av er har fel, Ryssland brukar räknas till Europa i sådana här sammanhang så det känns som det givna valet. 25/02
Skicka en rättelse