Vi pratar om Sonys stora presskonferens och diskuterar svensk esport med några av de centrala personerna.

Ända sedan Quake spelades med enbart tangentbort har Sverige legat i framkant inom esporten och efter släppet av #Starcraft 2 har intresset ökat lavinartat. Vem hade trott att vi skulle sitta i barer och kolla med streamade matcher för fem år sedan? I Fragzone avsnitt 5 diskuterar vi utvecklingen, och framtiden, med några av de mest tongivande personerna inom svensk esport.

Vi snackar såklart också om förra veckans stora presskonferens signerat Sony som genom att presentera Playstation 4 satte press på Microsoft och deras nästa Xbox. Vad tycker vi egentligen om hårdvaran och de spel vi vet om i dagsläget?

Mycket nöje!

[video=13639]

Har problem att få ner popup-fönstret i storlek. Alltså minska går ju men den faktiska bilden är fortfarande lika stor. Hade varit uppskattat om ni fixat detta då man kan vill ha det lite diskret i ett hörn när man jobbar. Not that I want to put you in... 27/02 Sällan ni får en och skratta rakt igenom hela programmet! Och jag kan stolt säga att jag njuter lika mycket av att se andra spela som jag själv spelar, dvs jag följer ett antal youtubers & twitch streamers. Det är alltid kul och se "bra spelare" visa... 27/02 Fz is the shit! Mer om E-sport! Tror personligen att esporten kommer att explodera ordentligt mycket snart med LoL/Dota och SC2 i spetsen. 27/02 NU har ni hittat exakt rätt nivå! Christer är brilliant! Noll prcent förutsäjbarhet på honom, det kan komma vad som helst. Skippa E-sporten dock, det kommer aldrig bli stort för gemene man (inte ens gamers) av samma anledning som att Pia Cramling aldrig... 26/02 Hatten av för Christer! 26/02 Finns de ingen möjlighet att tanka ner avsnitten ? Tänkte streama till tvn :P 26/02 Mycket bra program och avsnitt. Det borde sändas på SVT så det når ut till alla gamers som hänger här. Och Cristers ralijering om wow är som tagen ur mitt eget liv, trots att jag spelade på Rpg servrar. 26/02 Underbart att ni har börjat med de här avsnitten. Jag hoppas det blir en lång och nostalgisk tradition. Och de blir än mer tajta och underhållande i kvalité! Jag kan lova er att detta kommer få mer och mer uppmärksamhet med det här produktionsvärdet.... 26/02 "Åtta. Gig. Ram." Sluta aldrig med att lägga till ljudeffekter och bilder. Tack. Och Christers raljerande var perfekt. Rolig som fan är han, och det är sant det han säger. :) 26/02 Ännu ett toppen avsnitt! 26/02
Skicka en rättelse