Kommer vi få se Call of Duty-fienderna åka runt på Skateboard?

Att ett nytt #Call of Duty släpps i år igen, har stått skrivet i stjärnorna sedan Jesus gick i kortbyxor. Nu har vi dock fått reda på vem det är som ska utveckla spelet.

#Neversoft Entertainment är det som ska utveckla spelet som får varenda kommentarsfält att fyllas med spydiga kommentarer, men ändå lyckas toppa varenda lista över bäst säljande spel. De är tidigare kända för spel som #Gun, #Tony Hawk's Pro Skater och #Skeleton Warriors. De har även pillat ihop ett antal spel i #Guitar Hero-serien. Om de kan göra militär-shooters lär vi märka till hösten.

Uppdatering: Tydligen har Neversofts namn nämnts tidigare.

Jag tycker i alla fall det är mycket roligare att spela ett spel som ger någon slags utmaning. 27/02 ;) 27/02 Japp. Och dessutom har nog soldater aldrig sett coolare ut än dom gjorde i vietnam. Uppknäppt skjorta med uppkavlade ärmar och en cigg i mungipan. Stenhårt! 27/02 Ja, och det är väl mycket en smak sak. Som sagt jag är väldigt sugen på vietnam. Tyckte om Vietcong och jag tyckte även om BF Vietnam trots att det kändes ibland mer som en mod än ett spel. Det kriget har mycket att ge och för mig är den eran perfekt. 27/02 Kan inte ett roligt tidsfördriv vara bra även ifall det är för enkelt? 27/02 Det var ju bra. Men hur kan du fortfarande tycka att CoD är bra trots att det är så enkelt? Jag förstår inte hur man kan tycka att något spel som är så enkelt är ett bra spel. 27/02 Charmen med första världskriget var ju just vapnen samt historien varför kriget bröt ut m.m. Att tyskarna var före i vapenutvecklingen med sina maskingevär som dom monterade och stridsvagnen dom hade sedan att ryssarna m.m hade i princip endast futtiga... 26/02 Påstod jag du ska förklara på vilket sätt serien blivit skit? Det är ju din egen tolkning även fast jag inte nämnt det, jag sa endast att jag gillar serien men tycker det är synd bara att det är för enkelt nu. Du kanske ska ta och lära dig läsa hela all... 26/02 Går det att beskriva bättre? Vietnam är ju absolut bäst! 26/02 helt med dig på vietnam. det har helt klart den bästa tidseran vapen. Hel automat som inte är för stabila. mycket minor och fällor fast utan en massa radiostyrda hemsökande laser minor med inbyggd ipod. Plus att miljöerna är ju underbara. 26/02
Skicka en rättelse