För tillfället arbetar Ubisoft med att använda så mycket kraft från next-gen-konsolerna och pc- som möjligt. Därefter kommer de att se vad de kan göra för att få spelet att fungera på de nuvarande konsolerna.

Vi vet att #Watch Dogs är på väg till pc, Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360 (plus next-gen) och Wii U. Nu vet vi även att spelet ännu inte börjat slipas för att fungera på Playstation 3 och Xbox 360. Det är i en intervju med nederländska Insidegamer som Yves Guillemot röjer att fokus än så länge ligger på framtiden.

– Teamet utvecklar det på high end-pc:s och next-gen, följt av att andra teams kollar på hur de kan få det att fungera även på den äldre generationen. Så det första steget är att se hur de kan använda den fulla kraften hos next-gen-konsolerna, säger Yves Guillemot.

Tidigare har det röjts att de nya konsolerna och pc kommer ha bland annat bra mycket högre befolkningstäthet på de olika gatorna, men baserat på detta verkar inte Ubisoft helt säkra på hur current-gen-varianterna kommer fungera. Hur Wii U:s lite kraftigare hårdvara kommer utnyttjas är även det oklart.

Skicka en rättelse