Har du hyllorna till bredden fyllda med spel och samlarutgåvor så är du inte ensam - vi har träffat två nostalgiker.

Människan har alltid samlat på saker. Från början var det av naturliga anledningar mat men när det inte längre upptog all vår tid kunde vi bli lite mer kreativa. En del samlar på frimärken, andra på navelludd men vi är såklart mest intresserade av spel varför vi åkte hem till branschikonen Martin Lindell och skribenten tillika Fragzone-redaktören Victor Leijonhufvud för att se deras samlingar.

Vi vill såklart också se era samlingar, såväl de nitiska som står uppradade i bokstavsordning till de lite mer avslappnade nöjeshoardarna. Dela med dig i forumet!

SUUUNES PARTY? 16/05 Har en schysst retrosamling, observera första utgåva i hyllorna på allt, inga PC classics / nyutgåvor etc... Vill bli av med dessa spel! OBS, om inget annat anges är de i orginalkartong med manual, cd samt jewelcase! Here we go: Hexen Command & Conquer... 29/03 PM skickat =) 29/03 Jag samlar på allting Command & Conquer, håller på att få tag i de stora gamla manliga lådorna som alla spel kom i "på min tid". Jag visste inte bättre då så jag lät farsan slänga alla mina originalkartonger. Ja det är väl bara papp egentligen, men det... 02/03 Jag har aldrig samlat på någon särskild spelserie eller så, men jag har en ganska stor och bred spelsamling med gott om spel till massor av format. På senare tid har jag försökt lägga mycket mindre pengar på spel. Jag köper inte så mycket av något annat... 01/03 Någon mer än jag som har Mr. Gimmick! ? 01/03 Mycket intressant artickel :) jag gillar verkligen nya fragzone och hoppas fragzone blir stort. SVT nästa? :D 28/02 Jag lider med dig :( 27/02 har mycket nerpackat till gamla konsoler och gamla pc spel men bara till 360'n så har jag lätt över 300 fysiska spel. får väl ta tummarna ur röven en dag och samla ihop allt man har sen amiga500 och atari eran där allt startade för mig. 27/02 Fysiskt så har jag bara en handfull spel. dels för att jag inte hade så mycket kosing som liten, och dels för att jag köpt spel om inte betytt så mycket för mig digitalt. På steam har jag dock 400+ titlar. 27/02
Skicka en rättelse