Det har varit oroväckande tyst kring arbetet med Bioshock till Playstation Vita.

Många #Sony- och #Bioashock-fans har säkert väntat sig fördärvade över någon slags uppdatering kring arbetet, kanske är du en av dem? Tyvärr har vi inte mycket mer att säga än det vi rapporterade om förra året. Ken Levine som är medgrundare av #Irrational Games har i alla fall nyligen rört på läpparna.

– Jag håller tummarna för att det (redanm: Bioshock Vita) kommer hända, för det är något jag vill göra, men innan någon börjar skriva checkar finns det inget jag kan göra.

Med Vita-maskinens ovilja att sälja lär det inte bli lättare för utvecklaren att få tag på några pengar. Du som väntar, får helt enkelt hoppas att utgivaren tar sitt förnuft till fånga och gör en kråka på ett litet papper.

Mer spel behövs synnerligen till en del format. 27/02 Älskar också min vita, har fullt upp att spela alla gamla PS1 titlar såsom Dino Crisis, RE3 och FF9 för stunden, men kan VERKLIGEN rekommendera PS+. Fått en hel del titlar gratis som jag aldrig skulle ha köpt, men som jag funnit vara fantastiskt roliga... 27/02 Jag gillar verkligen min Vita so far och kommer definitivt att köpa en hel del spel till den (perfekt vid resor till och från jobbet) så Bioshock till den vore ljuvligt. Synd bara att det inte finns något enkelt convert-kit till denna bärbara lilla gull... 26/02 Ärligt talat så är det bara bra konsoler ute på marknaden just nu. Problemet är som alltid spelen. Nintendos vanskötsel av Wii U är betydligt värre än hästkött-skandalen. 26/02 Jag med då jag tycker Vita är en ruskigt bra bärbar spelmaskin, så den förtjänar allt gott. Är super nöjd med min. Sony måste släppa mer spel som little big planet, plus bättre pr. Sony är grymt bra på hårdvara, men suger på "sälja" sina produkter på... 26/02 Beror ju helt och hållet på hur det går för PS4:an. Tycker dock det är tråkigt att det inte riktigt lossnat för Vitan. 26/02 Om det börjas satsas mer på vitan nu när den verkar bli mer integrerad med PS4 så kanske det finns hopp. 26/02 Kommer inte hända är jag i princip säker på, folk "utannonserar" saker i samband med ny hårdvara hela tiden. Utgivarna betalar för att folk skall ge "stöd". Det är ju bara en presentationsgrej. 26/02
Skicka en rättelse