Screenshot, logo, poster. Heta rykten kring nästa Assassin's Creed.

Utspelar sig nästa Assassin's Creed på de sju haven, bland sjömän och pirater? Kotaku har fått in ett tips med en poster föreställandes Assassin's Creed IV: Black Flag. Äkta eller falsk? Hela bilden komplett med assassin och pirater ser du här.

Tidigare den här månaden sade sig en Reddit-användare ha sett titeln under en flygplansresa. Kvinnan framför honom ska ha jobbat med en powerpoint-presentation på sin dator.

– En sak som märktes var Assassin's Creed IV: Black Flags (notera pluralformen den här gången), med release till julen 2013. Det hade redan en cool logo.

Examiner publicerar vad de säger är den första ingame-bilden. Den ska vara från 360-versionen, men spelet ska också vara på väg till nästa generations konsoler. Examiner säger att spelet handlar om Connor Kenways (känd från #Assassin's Creed III) farfar Edward Kenway, som ska vara både assassin och sjörövare. Äventyret ska ta plats i den karibiska övärlden på bland annat Jamaica, Kuba och Bahamas.

Screenshot från Assassin's Creed IV: Black Flag?

För exakt tjugo dagar sedan skrev vi att ett nytt Assassin's Creed var under utveckling. Förra veckan berättade vi också att flertalet publikationer fått inbjudan till ett Assassin's Creed-event. Återstår att se vart det här leder.

Köpte 3an. var inget för mig. samurajer dock, gief. 01/03 Säkert, hade kunnat funka med bara "Armada of the damned". Men det var ju DIsney som låg bakom det hela så :) 28/02 Å ena sidan så var skeppsstriderna det bästa med AC3. Å andra sidan så är det ännu ett steg ifrån det AC-serien gjorde bäst vilket var att låta spelaren utforska storstäder. Boston och New York i AC3 var ett skämt jämfört med Rom eller Florens eller Jer... 28/02 Haha Kotaku är väl sällan en säker källa då förstås.. Men idén känns ju dock inte omöjlig, snarare fullt tänkbar, och det kan bli en intressant utveckling av spelet om det görs väl. Får vänta med spänning på officiella uttalanden. 27/02 ... Ser Mr Depps animationer och röster framför mig i spelet! :D 27/02 Hade det inte bara varit enklare ifall dem gjort en ny ip istället för att rippa Pirates of the Caribbean? Hade gärna sett ett spel som inte bar AC i loggan utan bara typ Black Flag, riktigt intressant att se dock vad som komma skall ! 27/02 Det blir ironiskt om det innehåller ett piratkopierings skydd. Höhö. 27/02 Ja, feta ljuddämpare på kanonerna skulle ju inte skada såklart. Men som man kan skruva bort om man vill anfalla the oldfashioned way. Pirassin's Creed 4: (C)overt strike 27/02 hehe. Men då blir det intressant med en lönnmördande pirat...med ett smygande skepp och tysta kanoner 27/02 Ha ha nä alla som ägnar sig åt att slå ihjäl andra är ju avskum rent generellt. Jag menar inte att någon är ädlare (verkligen inte), bara att piraterna brukar väsnas. Edit: Fast när jag tänker efter så är nog piraterna snäppet ädlare ändå för man får... 27/02
Skicka en rättelse