Färsk rulle presenterar en hoppandes, skjutandes och frysandes Lara Croft som får bada i positiva karaktärsdrag från allsköns människor. Ger en mysig stämningsinblick.

Lara Crofts hårresande nya äventyr i #Tomb Raider släpps mycket snart, och då det utländska mottagandet varit generellt mycket gott är det klart vi rapporterar om nya möjligheter att få perspektiv. Ja, tills vår egen bedömning dyker upp och låter er visa var skåpet ska stå. Spana in den senaste rullen titulerad Reborn, där ett gäng goa gubbs och gumms spänner stämbanden och säger en mängd ord om vår käre Lara.

Urspårning...:/ 28/02 http://badbreeders.net/wp-content/images/Grammar_Nazis____The_Motivator_by_ZlayaHozyayka.jpg 28/02 Är inte så hemma på grammatik, men om man adderar två negativa, får man då en positiv, som i matte? Så dina från från blir emot? Hälsningar från från grammar nazis blir hälsning emot grammar nazis, då alltså. :) Fast det är klart.. "s" på slutet av nazi... 28/02 "Färsk rulle presenterar en hoppandes, skjutandes och frysandes Lara Croft" Det finns inget S i skriftspråkets presens particip. Det borde stå "Färsk rulle presenterar en hoppande, skjutande och frysande Lara Croft" i inledningen. Hälsningar från från... 28/02 Personerna passar inte in i trailern. 28/02 Conan?, ja det är ju seriöst haha man spelar en hel del, fast det är i pricip på samma bana / Ö som man upptäcker mer och mer utav, lite som just cause eller uncharted. jävligt bra spel iaf, jag antar att alla som har spelat igenom det håller med 28/02 Jag kommer obörnhört att tänka på den där reklamen för huvudvärkstabletter där folk först visade hur de såg ut när de hade huvudvärk och sedan hur de såg ut när de tagit en tablett :) 28/02 Tragikomiskt att de väljer att inte visa -> "HD-håret" (http://www.sweclockers.com/nyhet/16608-amd-presenterar-tressfx-realistisk-rendering-av-har-via-gpgpu) bara för att det inte kommer till konsolversionen. 28/02 Trailern blir lite töntig när de beskriver alla varierande egenskaper Lara har i nya spelet, när det i själva verket troligtvis kommer vara helt vanlig trist button mashing vid rätt tillfälle och inte massa rollspelsegenskaper man kan förvärva. 28/02 Ser riktigt bra ut när jag läst resentionerna faktiskt blev posetivt överraskad. http://www.gametrailers.com/reviews/7zar52/tomb-raider-review http://www.ign.com/articles/2013/02/25/tomb-raider-review-2 jag har faktiskt förbokat det , enda spelet på väl... 28/02
Skicka en rättelse