I samband med den andra stora delen i Flame & Frost-sagan medföljer en bunt efterlängtade uppdateringar. Låt det väl smaka!

Nu har #Guild Wars 2 tagit sig in i den andra delen av den levande storyn känd som Flame & Frost-uppdateringen, och med det kan du smaka på en drös olika efterlängtade tillägg. Vad sägs om gillesuppdrag där du och ditt gille tar er an svintuffa utmaningar. Eller varför inte rankad PvP för team mot team, kanske på den nya nivån Spirit Watch. Därutöver kan du välja dina egna dagliga achievements och spana in bytesföremål i förväg. När det gäller själva storyn har helvetet brakat lös där uppe i Shiverpeaks-bergen.

Vill du veta mer specifikt om allt som förändrats rekommenderas officiella sajten. Gött mos.

Tips är att köra med Signet of stamina på den bossen ifall du har för lite endurance. Mönster. Path 1: Eld aoe > Stenspikar > Eld Aoe > Sten spikar. Path 2: Eld Aoe > Is Aoe > Eld Aoe > Is Aoe. Path 3: Is Aoe > Sten spikar > Is Aoe > Sten spikar. Och... 06/03 Min timing är det intet fel på, och jag vet att att dodgen egentligen inte är mer än ett odödligt tillstånd som varar från animationens start till dess slut. Är det något det är fel på så är det kanske min build, som bygger på mycket toughness, vitality... 06/03 Tips är att du inte behöver dodga ut från hans AOEs, du behöver bara vara i Dodge animationen när dem "smäller" Lär du dig at time:A det så blir det hur enkelt som helst. 06/03 Minns inte vilken path, men det är någonstans där han sätter ut saftiga AoEs över ett rätt så trångt område, och de aktiveras olika snabbt. Så dodgar man ifrån en så hamnar man i en annan. CoE överlag är mer utmanande än de flesta andra dungeons, och... 05/03 Det där förstår jag mig på, sett andra som sagt att Coe är svår. Själv tycker jag den är väldigt enkel. Antar det är Alpha du tycker är svår? Isf gå bara alla 5 in och ställ er i en cirkel kring honom. När han sedan lägger sin Is AOE, så vänta ca1,5sec,... 05/03 Nu vet inte jag riktigt vad du menar med att man inte blir starkare när man levlar, både i Gw2 och Oblivion? I Oblivion fick man ju välja +Strength, +Endurance, +Speed etc. efter att ha sovit, och i Gw2 ökar HP automatiskt samt att du får tillgång till... 04/03 Spelet är för enkelt. Bara för att Dvaina (Ingen anning hur det stavas) är lite svårare en de andra. Dessutom tycker jag dem nerfat mer de senaste månaderna en dem buffat. Ex Cof path 3, nu bara 3 facklor. Cof path 2, sista rummet innan sista bossen är... 02/03 Gw2 pve skulle vara mycket bättre om man slapp levlandet. Enda man vill är ändå att se alla miljöer. Sen blir man inte starkare när man levlar så det känns ganska meningslöst, ungefär som levlandet i oblivion. Pvp var kul, men svårt :) 01/03 Testade Tera nu när det blev F2P. Combaten var helt fruktansvärt stel i min mening! Varför måste min gubbe stå still medan den kastar en liten eldboll eller svingar sitt vapen? Stod inte ut med det :S Edit: Detta i jämförelse med GW2. Om jag aldrig hade... 28/02 Jo, men det var open world pvp i contested areas. Det var svinkul när det begav sig, men tror knappast någon spelare hade nöjt sig med det idag. 28/02
Skicka en rättelse