Rykteskvarnen spinner sig varm när tajta källor till CVG meddelar att något bubblar mellan EA och Microsoft. Förmodligen någon form av tidsexklusivitet.

Var befann sig #EA under Playstation 4-tillkännagivandet? Var?! Det var en fråga som ställdes i gamerkretsar över hela världen och snabbt började folk fundera om det kan ha något att göra med ett samarbete mellan EA och #Microsoft. Nu har två olika källor berättat för CVG att det gäller någon form av exklusivitet, mest troligt att det inbegriper tidsexklusiva någonting. Kanske har det med kommande next-gen-#battlefield-4|"Battlefield 4", nästa projekt från #Respawn Entertainment, olika DLC-paket eller något annat och kanske till och med större.

Detta uppges tillkännages under Microsofts beryktades Xbox-uppvisning mot slutet av april. Med tanke på att EA brukar befinna sig på alla presentationer, överallt, var det förvånande att de inte dök upp under Playstation 4-showen. De kommer självklart arbeta med Playstation 4-titlar, något som bekräftades av EA under ett investerarsnack här om dagen.

Vad tror du att det kan innebära?

lite lustigt e det.. man ser alltid folk gnälla på Microsoft.. windows X är så jävla värdelöst... nya xboxen kommer göra is och så för att låsa in oss.. ingen frihet... yadayadayada... MEN dom har en Iphone.... sug på den 03/03 Jag förstår hur den andra killen menar, microsoft är en hop snikna grisar så. Sony kan jag inte uttala mig om då jag inte hört så mycket om dessa. 01/03 Jo, fast prestandan är inte hela grejjen. Den största boven om man jämför 360 och ps3 är arkitekturen på hårdvaran och faktumet att ps3 använder en helt annan typ av processorteknik än 360. Det är precis det jag skrev i FZs post om hurvidare folk var... 01/03 Jo, så är det ju alltid. Men om man lägger ner tid så att det passar 2 olika konsoler som har ungefärligt samma prestanda så får man ju intäkter från 2 konsoler. Men sen har jag ju ingen kunskap överhuvudtaget i vad det skulle innebära att utveckal ett... 01/03 Sony är nog lite fula också, hur blev det med avgiften Sony vill ha för varje nedladdat demo på psn. Företag skulle ju pröjsa varje gång nån laddar ner deras demo från psn. Och den jättfina grejen Sony gjorde när dom tog bort ps 2 stödet efter några år... 28/02 Ja, pc spelarna bör vara väldigt glada över vägen Sony valde. Frågan är vad Microsoft gör med nästa xbox. (fast PC spelarna är ju aldrig glada haha) 28/02 Ptja... gällande Windows så satsar Microsoft på ett mer låst system. Gällande Xbox så är Microsoft känt för att fula sig ordentligt mot Indie-utvecklare. Nexuiz kommer få sina Xbox-servrar nedsläckta därför att utvecklarna inte har råd att driva dem (PC... 28/02 har både xbox och ps3.. och den senare är väldigt dammig 28/02 Desto mer RYKTEN du hör menar du... Absolut INGET har annonserats om den än, folk måste ju lugna ner sig 28/02 What? Jag förstår inte vad det är som är CoD över det här... Om du syftar på tidsexklusivitet så har ju BF3 haft 2 veckors försprång på PS3 så det är ju lika illa... 28/02
Skicka en rättelse