Ubisoft bekräftar namnet på nästa del i Assassin's Creed-serien och att mer information är att vänta.

Så sent som igår började ryktet om att nästa spel i Assassin's Creed-serien heter #Black Flag. Ubisoft bekräftade nyss titelns existens och säger samtidigt att mer information är att vänta i början av nästa vecka. Från spellådans framsida att döma verkar det också stämma att spelet handlar om pirater och vi gissar att sjöfarandet som introducerades i #Assassin's Creed III kommer att ta ännu större plats. Håll som sagt utkik på din favoritsajt på måndag för ytterligare information kring #Assassin's Creed IV: Black Flag.

Spelet släpps, vad vi vet än så länge, på pc, Xbox 360, Playstation 3 och WiiU. Tittar man dessutom närmare på boxshoten för Playstation 3 ska denna innehålla "60 exklusiva spelminuter". I nästa nummer av PC Gamer kan du dessutom läsa fyra sidor om äventyret.

Din tolkning, Struggle, av vad jag menade är "snäppet" mer rationell och nära sanningen än Ztreeks, ja. Med fan så menade jag självklart inte fanatiker, utan snarare att jag är entusiastisk inför serien och att jag tycker om den. Ztreek: jag har inga... 06/03 Sanning med viss modifikation, ja ordet är en förkortning på ordet fanatiker. Men, termen fan är en något "lösare" begrepp. På Svenska skulle vi istället kanske använda ordet Supporter/Anhängare mer än vad vi gör, men fan är ett allmänt accepterat uttry... 02/03 Fan är en förkortning på fanatiker, så jo. 02/03 Fan betyder inte automatiskt att man är fanatiker. 02/03 Slutade läsa typ där.. du hävdar att du är ett fan, en fanatiker, fanatiker brukar totalignorera negativa aspekter av saker och ting och försvara dem till och med när bevisen finns framför en, precis som en kristen när man predikar att bibeln är full... 02/03 Den förlorade lite i mina ögon pga AC3 (då katastrofen kändes klyschig), men i övrigt så kan jag verkligen inte hålla med dig. Speciellt inte med tanke på hur den slutade i samma trea, som verkligen fick mig att längta efter nästa spel för att jag verkl... 01/03 För att fatta Storyn behöver du spela dem i ordning om du vill fatta hela konceptet. Dock för spelmekanik och roligast, tror jag du ska ta och spela Assassins Creed II. Ettan är väldigt enformigt (det är de flesta av dem, men 1an är mest enformigt) och... 01/03 Känns onekligen som att AC serien börjar gå i samma fotspår som CoD gjorde... rusha ut spel hela tiden. AC3 var droppen för mig. 01/03 Trodde alla delade uppfattningen om att modern storyn var nog det bajsnödigaste som har kommit i sci-fi-spelens historia. 01/03 Kanske e dags o testa ett av Ass-spelen hehe , 3an kanske är bäst om man inte lirat något annat förut? 01/03
Skicka en rättelse