Det har varit oroväckande tyst kring det nya Star Wars-spelet.

Sedan utannonserandet av #Star Wars 1313 under E3 förra året har det varit oroväckande tyst. Visst fick vi lite läckta detaljer tidigare i år, men från officiellt håll har det varit tyst som i graven.

Enligt Kotaku (via Gamespot) kan vi förvänta oss en försening av spelet och att det istället släpps under 2014, om inte senare. Detta ska ha att göra med Disneys köp av #Lucasarts. Samtidigt har företaget försäkrat att utvecklingen av alla spel fortsätter enligt planerna, vilket tre olika källor hävdar är fel. Du behöver dock inte oroa dig för att spelet är placerat på en dammig hylla, utan säkerligen har de att göra med nya ägarna och att de kanske har något annat i kikaren. Hur som helst verkar det vara en paus i utvecklingen just nu.

Vi hoppas att officiell information letar sig ut på internet snart. Under tiden kan du kika på trailern nedan, eller läsa Michael Gills förhandstitt på spelet.

[video=12192]

Tack till Pretorian24 för detta #nyhetstips!
Har du ens sett.. Tidiga trailers för STAR WARS 1313 ..? De är definitivt inga barnspel, kommer allra minst klassas som ett PEGI16 spel, mer troligt dock blir det ett PEGI18 spel. (siffran är åldersgränsen i PEGI-klassifikeringen). 04/03 Det har du jävligt rätt i faktist. Tack för påminnelsen. Suck! Känns som att Star Wars är på väg att sjunka :/ 04/03 Spelar roll, dom gjorde det när filmen jag refererade till kom ut. 04/03 disney ska göra en egen starwars-film med miley cyrus 03/03 Ja, de var ju ena riktiga höjdarrullar. 03/03 Newsflash, disney äger inte miramax längre. 03/03 Haha, vaddå "bla bla"? Snackar jag skit eller? Fanns det blod över huvud taget i episod 1-3? Lucas gjorde ju sitt absolut bästa för att göra dom filmerna så barnvänliga som möjligt. Så den förändring som du och många andra så skitnödigt fruktar kom reda... 03/03 Bla...bla! Disney är mest kända för familje/barn filmer. Jag är också orolig för att de ska göra spelet ologiskare. Alltså, inget blod, lättare svordomar o.s.v. Vi snackar ändå Disney. Disney har en image som de är rädda om. 02/03 Disney har gjort mycket bra både för vuxna och för barn. Så fortfarande, vad begrundar du det i? Star Wars ligger ju mer i säkerhet nu när George Lucas inte har alla klor i franchisen. Det kan omöjligt bli lika dåligt som Episod 1-3. Det ska krävas MYCK... 02/03 De är grundade på nyheten vi har kommenterat. Disney är ett företag som, för det mesta, profilerar sig som ett företag för en yngre publik. Att utvecklarna sedan säger saker är väl helt naturligt, vanligt säljsnack för att hypa sin produkt. Man har ju... 02/03
Skicka en rättelse