Ocean Quigley berättar att de begränsade städerna utökas när folk har tillgång till bättre datorer.

I framtiden kommer fantastiskt många saker inträffa. En av dem är att du kommer kunna bygga större städer i #SimCity. Under en kortare konversation med IncGamers berättar Ocean Quigley att de små städerna helt och hållet är ett prestandabeslut och att med bättre datorer kommer det i sinom tid ges möjlighet att bygga större.

– Det är bara ett prestandabeslut. Givet att det var prestandabegränsningen vi bestämde att arbeta utifrån, utvecklade vi en större regionsmiljö och fick mängder av multiplayer-funktioner att fungera med 2km-städer. Någon gång i framtiden, framförallt med tanke på att mainstream-datorer blir mer kapabla, kan vi säkerligen utöka stadsstorleken. Vi måste komma ihåg att SimCity är ett mainstream-spel, det är inte ett spel som bara ska fungera på high-end gaming-datorer, utan det måste även fungera på din pappas pc. Vi kommer i sinom tid utöka stadsstorleken men jag kan inte ge några löften om när, quiglade Ocean till IncGamers.

Så i Framtiden kommer saker förändras för SimCity-fantaster. Och för alla andra också.

Vad är felet med att ge kritik men ändå köpa produkten. Utan kritik så hade vi blivit överkörda. Jag köpte spelet trots att jag avskyr både ea och origin. Men maxis spel är alltid bra. Men jag klagar ändå på felen för att de ska uppmärksammas. Inget kon... 08/03 Så man har gjort är därför att spelet är anpassat till mainstream, inte för nördar ned den senaste 20k kronors datorn, därav så är spelet designat för att kunna spelas på sämre datorer.. Sen brukar dagens spel innehålla 100% av nödvändig data för att... 04/03 Är det inte lite som att skita i att inkludera upplösningen 2560x1600 bara för att dagens datorer inte skulle klara spelet i den upplösningen? Hur svårt kan det vara att bara inkludera det och sen låta oss användare bestämma huruvida våra datorer pallar... 03/03 Hjälper det att gnälla tillbaka? Att gnälla på folk som gnäller tillför absolut ingenting. Jag kan hålla med om att vissa gnäller lite väl mycket, men du gör knappast saken bättre, och det finns flertalet personer bara i denna tråd som faktiskt har en... 03/03 Och det hjälper så mycket att sitta på sådana här forum och gnälla? Bara trött på att läsa gnäll ifrån en jävla massa folk som tror sig veta exakt 'hur lite' glassbox-motorn kräver av datorn. Det är stor skillnad för en dator att rendera lite grafik sny... 03/03 Översättning: Vi tänker inte lägga ned någon tid och energi på att optimera perstanda så att vårt spel fungerar i stora städer, så ni måste tyvärr vänta på att era datorer blir tillräckligt kraftfulla, kanske om några år! 03/03 Härligt med DLC, betyder ju att Maxis tjänar lite mer pengar så kanske det kommer uppföljare tidigare! Jag har köpt deluxepaketet, grymt nöjd med värdet. Jag kommer få något som inte så många andra har, vilket är riktigt gött! Jag gillar DLC biten, då... 03/03 Nej, självklart kan jag ha fel och hoppas att jag har det också men med tanke på att EA är inblandade så har jag ingen positiv inställning iaf. Sen tycker jag inte att det här med "prestandaproblem" pga för svaga datorer håller, för när har dom då tänkt... 03/03 För det första så finns inte alla spel på Steam eller Origin. För det andra så kräver dessa - återigen - internetuppkoppling, så du kan inte göra egna säkerhetskopior och systemet bygger - återigen - på att någon annan håller en server igång. Den dagen... 03/03 Det är vedertaget sedan 20-talet år att man köper licens för att bruka mjukvara inte att man äger mjukvaran inklusive kod själv. Förstår inte varför du ens tar upp det. Säkerhetskopior ser inte jag som ett argument egentligen då det sköts av Steam och... 03/03
Skicka en rättelse