Yves Guillemot har lovat Ubisoft kommer fortsätta stödja Wii U, men...

Yves Guillemot har berättat att #Ubisoft kommer fortsätta stödja #Nintendos trögsäljande Wii U, men att det måste ske en förändring.

– Vi tycker Wii U är en underbar maskin, men den måste sälja mer, berättar Guillemot för MCV.

Uttalandet kom efter nyheten om att utvecklarteamet som just nu håller på med #Watch Dogs utökats, efter succén under fjolårets E3-mässa i Los Angeles.

Vad tycker du #Nintendo ska göra för att kunna uppnå högre försäljningssiffror?

Jag köpte en WiiU, gillar konsollen men det jag inte gillar det är bristen på spel och att den kändes halvfärdig när det kommer till operativsystemet och funktionerna. Man hade t.ex. inte gjort klart TVii och sen var det ju den där dag-1-patchen som var... 14/03 Det jag tycker nintendo gör helt fel är att vänta med sina stora titlar. tex ifall de hade släppt ett helt nytt Zelda tillsammans med Wii U och den nya kontrollen så tror jag att den hade sålt bra mycket bättre. Nu fick vi "new Super Mario bros U" som... 12/03 självfallet använder jag en telefon med knappar, hur ska man annars kunna ringa? (ser dock fram emot full taligenkänning så jag verkligen kan leka Picard) :P i vilket fall tror jag ORs fina pannband kommer orsaka nog så mycket huvudvärk om den där kluns... 06/03 Antar att du är en sån som fortfarande använder telefoner med knappar också? Men visst, vill du spela spel med dålig 3D som man får huvudvärk av, med undantag för Sonys 3D Viewer för 7-8000kr, och som saknar VR (vilket enligt mig är hela poängen med sån... 05/03 möjligt. har för mig det var denna han hade inbyggd dock: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/58/VectrexRG2010.jpg/220px-VectrexRG2010.jpg 05/03 År 2014 (... eh...nästa år alltså) http://www.ladda-upp.se/bilder/kxfknkozuzxe 05/03 1942 http://i.imgur.com/i9i4K.jpg 1995 http://www.51allout.co.uk/wp-content/uploads/2012/04/Virtual-Boy.jpg http://www.youtube.com/watch?v=RPjkaJ1ysCg 1997 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ac/Glasstron.jpg https://www.youtube.com/embed/ThRVZMR... 05/03 Jag misstänker att de som äger Wii U idag antingen 1. Gillar Nintendo och deras spelserier, och/eller 2. Tycker att plattan är en fantastisk uppfinning. Traditionella spelare som faller utanför dessa kategorier har ingen direkt anledning att skaffa Wii... 05/03 Ubisoft: Sälj mer så gör vi spel. Nintendo: Jamen gör spel så säljer vi mer Ubisoft: Ja vi gör fler spel till Wii U så snart ni säljer mer Nintendo: Det ska vi så snart vi har fler titlar att skylta med Ubisoft: Fett nice, ring oss då Nintendo: Alltså... 05/03 Nintendo klarar sig säkert men de känns inte med i samma lek längre. Lyckas de inte att dra till sig sin nya Wii-publik är det bara Nintendos mer trogna fans kvar, vilka inte klarar av att göra succé. Skulle tippa på att många icke-causals kände sig brä... 05/03
Skicka en rättelse