Citadel är finalen av Commander Shepards långa resa. Missa inte trailern.

Det har blivit dags för en sista resa med Commande Shepard och i den lovar #Bioware att du får återförenas med gamla vänner – ett löfte som lär hållas av den känsloladdade trailern att döma.

Citadel släpps idag till Xbox 360 och pc, samt imorgon till Playstation 3. Du kommer utöver äventyret kunna pröva lyckan på casino och inreda en alldeles egen lägnhet. Dlc-paketet kostar strax under 100 kronor.

[video=13662]

Skall inhandlas lagom till helgen. 06/03 Älskade det här DLC'et... och tro det eller ej men det är fanimig sorgligt att lämna dom efter slutfesten :'( 06/03 Citadel? Vet inte om jag skulle inreda en lyxlägenhet där med tanke på storyn. 05/03 Ser bra ut, men det känns som detta skulle ha varit med i spelet från början. Dessutom känns det inte lönt att spela DLC när det slutar som det gör. Annars, snygg och rolig trailer, däremot spoilade de nog i stort sett alla höjdpunkter och storyn. 05/03 Nej :) EDIT: "The campaign, which can be beaten in 8-10 hours" IGNs recension av Lost and Damned The Ballad of Gay Tony: IGN igen The main story takes about 10 hours to complete and there's plenty more to enjoy afterwards Lägg till Multiplayer, vilket... 05/03 ÖÖöh, speltiden på DLC till GTA4 har ju varit ungefär lika lång som speltiden på story-DLC som släppts till ME3 samt den Shadow Broker DLC du nämner. Så förstår inte vad det är du dissar? 05/03 Blev lite sugen att hoppa tillbaka in ME3 igen och köpa ett DLC till det. Har ju gått ett par månader eller nästan ett år sen senast :P 05/03 Köpte den nyss och den är stor som fan! Laddar ner ett 2gig dlc nu och det är tydligen bara del 1 av 2! 05/03 Hmm... Kasta tärning under tiden jorden skövlas på liv? EA Games, it´s in the cash! 05/03 Som sagt är det bara priset som stör mig, det står i helt oproportionerligt relation till den grundläggande prissättningen. Jag köpte Shadow Broker-DLCet till ME2 och det var coolt, men inte riktigt prisvärt. Jag önskade att de istället sålde riktiga... 05/03
Skicka en rättelse