Crystal Dynamics omstart av serien om Lara Crofts äventyr är på väg till vita duken. Huruvida hennes brutala dödssekvenser dyker upp i någon form är oklart.

Kanske har du nu provat på #Tomb Raider, #Crystal Dynamics omtolkning av Lara Crofts långtgående äventyrsserie. Vi diggade det skarpt och nu har en tolkning av spelet bekräftats vara på väg även till vita duken. Filmatiserandet kommer GK Studios stå för, men Crystal Dynamics kommer ha med sina mysiga nävar på ett hörn.

– De arbetar med det här utifrån denna nya vy som vi har gett dem. Det är ett bra samarbete. Vi ser utmaningarna utifrån samma lins. Det var viktigt för oss båda att ha en sammanhängande version av varumärket. Vi ville inte se en filmversion som var en fortsättning på de gamla Tomb Raider-filmerna, berättar Crystal Dynamics-chefen Darrell Gallagher för Variety.

Nå, vi håller tummarna. En annan spelfilmspelfilmspelfilmspelfilmspelfilm-serie som kanske njutit av en omstart vore Resident Evil, men där får vi istället en sjätte film ur samma mall.

Skicka en rättelse