"Vi lade ner mycket själ och hjärta i Journey, så vi vill lämna det där det är."

#Journey-producenten Robin Hunicke berättar för IGN att hans och #Thatgamecompanys mästerliga titel troligtvis aldrig får en uppföljare. Detta eftersom teamet tycker att spelet i princip gjorde allting rätt från början.

– Vi lade ner mycket själ och hjärta i Journey, så vi vill lämna det där det är. Det är ganska perfekt som det är, vi vill inte röra om så jag tror inte att det blir något Journey 2.

Thatgamecompanys grundare och starke visionär Jenova Chen hoppas att deras nästa spel kommer bli en kommersiell succé och att det har touch-kontroller.

Helt rätt, Journey behövde ingen uppföljare. Det hade bara dragit ner ett redan fantastiskt spel med en story som avslutade på ett tillfredställande sätt. 07/03 Som sagt, en PC version tack. Jag spelade aldrig Journey eftersom jag inte äger en playstation. Men jag lyckades ändå bli helt såld och förälskad i spelet genom att titta på en "Lets Play". Helt fantastiskt. 06/03 Håller med helt!! Så trött på alla uppföljare, ser hellre nya spel med tanke bakom. 06/03 Journey fungerar bra utan en uppföljare. Det gav en så perfekt upplevelse att jag inte ens har spelat om det (än). Det är troligen det bästa spelet jag spelade förra året men jag har ändå inte haft något behov att göra om resan. 06/03 Till skribenten: Robin Hunicke är en kvinna (Jenova Chen däremot är en man, knepiga namn på det där företaget :) ) On topic: Helt rätt beslut imo, Journey är så komplett att ett försök att göra en fortsättning skulle kännas oärligt mot spelet. Kräver... 06/03 Smart val! 06/03 Hatar att folk vill ha uppföljare till allt, speciellt saker som absolut inte behöver uppföljare. Börja följa utvecklare istället för franchiser så kanske man får lite mer intressant här i livet!! 06/03 err.. några exempel på liknande skapelser som varit bland de bäst säljande på Windows skulle göra det påståendet mindre uppseendeväckande kanske? 06/03 Skulle gärna se en remake sen i 4K och dubbelt så många sandkorn(Eller ja så många X sandkorn extra dem kan klämma ut då!), men inte en 2a :)! 06/03 Inte så konstigt, uppföljare funkar helt enkelt inte på sånna här spel, kolla också på deras andra spel: Flower och Flow, har de fått några uppföljare? 06/03
Skicka en rättelse