Efter gårdagens upplopp bland SimCity-fansen, säger sig nu EA vara beredda för Europa-släppet.

Igår släpptes #SimCity i Nordamerika och det var kanske inte den start #Electronic Arts hade önskat. Kanske hade de missat att spelet gått guld. En skakig första dag blev det hur som helst, med långa köer och folk som inte fick sina spel via Origin.

#Electronic Arts är dock säkra på att deras tjänst för digital nedladdning, Origin, är redo för morgondagens släpp av spelet här i Europa.

Vi får väl se.

Det man även borde slänga i nyllet på EA är en poll som säger hur många som avstår från köp pga deras metoder/attityd. 07/03 Till er som tagit del av all kritik mot lanseringen men ÄNDÅ väljer att ge bort era surt förvärvade slantar - varför gör ni det? Jag är nyfiken för jag begriper det inte. 07/03 För den som vill försöka göra något åt detta spektakel kan jag rekommendera att skriva under nedanstående upprop mot onlinekravet i Sim City. Länk: https://www.change.org/petitions/electronic-arts-inc-remove-always-online-drm-from-simcity-and-future-gam... 07/03 Det är nice att jag lyckades spela lite, sedan utkastad, kö 19 minuter, går in i spelet, ingen anslutning till server, kö i ytterligare 19 minuter *edit* Amazon har temporärt otillgänglig-gjort(?) sim city 07/03 Dö. 07/03 Är det nån som faktiskt verifierat att det är en autentisk konversation med en supportperson på EA? Det känns cheesy som satan (och de flesta supportpersonerna på ett bolag av EAs storlek gör inte sådana språkmissar som sker i den konversationen), lite... 07/03 Your server is experiencing very high volume..... Funderar över ordevalet "your server". Är det möjligen MIG det är fel på. Är det kanske faktiskt JAG som valt FEL server. Sen undrar man vilket pucko som tyckte att 19 minuter var lagom tid för att försö... 07/03 Kundservice på hög nivå. Tänk om man gick till en butik för att lämna tillbaka en produkt som inte funkar också hotar dom med att om man kräver en reklamation så blir man portad från butiken. Då är frågan, vill man tillbaka till butiken överhuvudtaget... 07/03 Gött att man inte ens kan klicka för att köa på Europe-servrarna? går enbart klicka på Oceanic 1 servern och sen är det kö på det... vad jag har förstått så är save-filerna borta om man byter server sen också? så de här känns ju jävligt stabilt.... 07/03 Påminner så mycket om error 37. 20 minuters kör för att logga in, lyckas man logga in får man inte skapa eller gå med i en region. nyss fick jag detta i launchern: Servrar ej tillgängliga, tryck för mer info: Tryckte för att se vad som stod: "The topic... 07/03
Skicka en rättelse