Att sänka priset var precis vad Playstation Vita behövde.

#Sony har knappast varit överlyckliga över att deras kärleksbarn Playstation Vita varit lite utav en trögsäljare. I Japan rådde de bot på detta genom att sänka priset. Nu rapporterar Gematsu att den säljer fyra gånger mer efter prissänkningen, enligt #Sonys japanska chef Hiroshi Kawano.

En ökning på fyra gånger (för den japanska marknaden) skulle innebära 44,000 sålda konsoler. Vi får dock vänta lite på exakta siffror från landet i öst.

Sverige går utan en prissänkning och vi får väl hoppas att det kommer grymma spel istället.

PSN+ på vita är också något jag rekomenderar!!! 07/03 Väntar fortfarande på att Ratchet och Clank Q-force ska komma till Vitan. Crossbuy my ass! Hoppas att nya Sly Cooper kommer fungera via Crossbuy. 07/03 Det blir nog en begagnad Vita för mig. Har inte råd att slänga ut en jävla massa tusenlappar på spel :p 07/03 Känns som att detta är en konsol för japanska spel. Inget för mig då. 07/03 Människor som inte testat Vitan än bör göra det! Det krossar allt handhållet som existerar just nu med gigantiska längder. Jag var så fruktansvärt nöjd med mitt PSP så det var inte så mycket snack om att skaffa en Vita. Bara Phantasy Star Online 2 komme... 06/03 Tror Cross-buy hjälper riktigt mycket 06/03 Ingen aning, det spelet såg inte spelvärt ut för fem öre :) (Bild = Senran Kagura: Shinobi versus, PS:Vita) http://gematsu.com/wp-content/uploads/2013/02/SKSV_02-22.jpg Jag ser fram emot att pröva PSO2 på PC, jag spelade en del PSO 1&2 till Gamecuben... 06/03 Haha, ja sex säljer . Att det aldrig kommer utanför Japan är helt sant, därför jag även tog med om export, är nog ett par tusen sålda det också. Någon sa att alla spel i serien varit till DS, men att det här till vita nu sålt bättre än de till DS så Ps... 06/03 Jag googlade på Senran kagura, och tittade på del 3 ifrån dess animeserie.. Cannot be unseen. o_o + vi kommer aldrig få se det här utanför Japan. PSO2 är troligen allra roligast på PC, med gamepad. +vi kommer definitivt att se detta spelet utanför Japan... 06/03 En hel del i försäljningen är väl också att dom ungefär samtidigt som prissänkningen annonserade att man skulle kunna spela PS4 spel på Vitan så då blev den ett mycket mer attraktivt köp också, speciellt med lägre pris. 06/03
Skicka en rättelse