Återställ alla utposter, ta dig an den nya mästarsvårighetsgraden och upplev en bunt nya multiplayer-förändringar. Allt med hjälp av den senaste uppdateringen.

För några veckor sedan rapporterade vi om att #Ubisoft utlovat en bunt trevliga uppdateringar till #Far Cry 3. Hurra, hurra, säger vi och kan glatt konstatera att utlovade uppdateringar nu äntrat spelet till alla tre formaten. Beskåda nymodigheterna i punktforum här nedan.

Single-Player:
– Utpoståterställning: Efter att spelet har nått sitt slut kan spelare välja att återställa de övertagna utposterna för att anta utmaningen att återigen ta över dem.
– En ny svårighetsgrad: Spelare som klarat av kampanjen kan starta om äventyret på Master-svårighetsgraden, med mer utmanande fiender och farligt vildliv.

Multiplayer:
– Betatestande av nivåer: Nivåskapare kan nu dra igång ett betatest för att se hur deras nivåer spelas genom den nya spektator-funktionen och vanliga spelare får möjligheten att ge bättre feedback för att underlätta för skaparna att förbättra sina projekt.
– Nivåer efter skapare: Spelare kan nu söka efter nivåer skapade av en viss person.
– Stillastående spelare kickas inte längre automatiskt i privata och skräddarsydda matcher.
– Skippa nivå-röstandet har förändrats mot mer tydlighet och tid att rösta.
– Ett nytt minispel vid namn The Grid har lagts till på Outpost-hemsidan och i smartphone-appar.

Lobbyn ja... den är riktigt jobbig... speciellt om folk sitter bakom brandväggar... då är det omöjligt att joina någon 07/03 COH's multiplayer lobby är i särklass den sämsta i historien, jag älskar spelet men ett tag var det omöjligt. 07/03 Vet inte vilket company of heroes du har spelat... men vad jag med mina några hundra timmar i spelet så har de inte 30 till timme utan att hitta spel överhuvudtaget. Kan inte spela custom maps om du inte är vän med personen Lämnar hosten så är det en... 07/03 Att alla ser Vaas som nån slags jävla Messiah 07/03 Exakt var i ditt inlägg pratar du om detta? Ser bara någon helt irrelevant jämförelse med Jokern som inte tillför något till ämnet. 07/03 Och vem har sagt att realism har något med saken att göra? Tycker det är märkligt att man jämför en karaktär som visats i ett spel med karaktärer som gestaltats i hundratals serietidningar och ett flertal filmer. Varför ens jämföra överhuvudtaget? Vad... 07/03 kul! hoppas verkligen de bestämmer för att fixa upp co-op systemet ordentligt också! Lirar FC3 på 360 nu och försöka lira co-op med en polare i open public är ju tamefan omöjligt, De borde verkligen fixa lobbysystemet med förändring att man kan skapa... 07/03 Detta är ju vad jag pratar om... 07/03 "Och jämföra Vaas med serietidningsskurkar? Seriöst? " Vaas är knappast realistisk heller... 07/03 Förstår inte hur man kan gnälla när en utvecklare uppdaterar ett spel med gratis material. Bortskämda snorungar verkar det alltid finnas gott om. Jag har sällan haft så roligt med ett spel som FC3 och kommer helt klart njuta av den nya svårighetsgraden.... 07/03
Skicka en rättelse