Den stora återförsäljaren tillåter dig inte längre ladda ner spelet digitalt. De anser nämligen att folk inte ska köpa ett spel de ändå inte kan spela.

Det går inte så bra för er #SimCity-fantaster idag. Trots det ruggigt dåliga amerikanska släppet och oförmågan för spelets servrar att hantera spelet var de oförberedda på att även de europeiska servrarna skulle antastas av högvis med spelare. En återförsäljare som nu säger "Vad i..." är Amazon.com, som helt sonika stängt möjligheten för kunder att införskaffa den digitala utgåvan av spelet.

Borta på officiella forumen drar EA-nissarna sig i håret och konstaterar att de håller på med en snabbfix som temporärt ska stänga av irrelevant data, som achievements, rankinglistor och dylikt. Igår rapporterade vi även om att EA utlovade stabilare EU-släpp. Jo men tjena.

Under senaste Fragzone tog Christer Engström i med hela stämbanden när han starkt kritiserade de "moderna" onlinekraven. FZ, sajten för dig som vill ha bättre inblick i morgondagens problem, idag!

Har du lyckats spela något SimCity idag?

Den där TotalBiscuit är riktigt påläst. Jag gillart! 08/03 Content Patch : March 8th, 2013 - Ep. 059 [NS2 key scam, SimCity, AoE2 (http://www.youtube.com/watch?v=Lwo96d_rP1U&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ&index=1) Tar bland annat upp att Amazon tog bort SimCity under en ganska lång tid och att detta antagligen... 08/03 Sen bör dessutom tilläggas att då spelföretagen väljer att ha onlinekrav som ett skydd mot piratkopiering så ska produkten banne mig fungera från start också. Varför skulle vi konsumenter få ta smällen av att inte kunna spela en produkt vi betalat för... 08/03 Idag ja men inte när detta skrevs, Amazon tog då bort möjligheten att köpa spelet digitalt, jag vet för jag kollade detta själv. 08/03 Detta kanske säger sig självt, men om de nu anställer hundratals kineser är det inte bättre att passa på att slänga med några nya servrar också? :) 08/03 "Har du lyckats spela något SimCity idag?" Nej, men jag KAN spela det när jag vill då jag har SC3000 och SC4. 08/03 The Corporation... se gratis, utan väntetid på Youtube. 08/03 kom igen nu alla sjung med mig GOLDEN POOOO YOU ARE THE GOOOLDEN POOOO (falsk sång) 2013 is a poo year, it will be the goolden pooo number thoooo 08/03 Tro inte för mycket på FZ, spelet går alldeles utmärkt att köpa på amazon.com, både digital och fysiskt. Det enda som har hänt är att de lagt till en liten notis om att många köpare har haft problemen med spelet men att företaget jobbar på att lösa det.... 08/03 Fast samtidigt. MÅSTE alla ha det på release? Vi vet ju att det sällan funkar särskilt bra med de flesta spel som behöver fixas efteråt. Vänta lite då istället. Visst, det "ska" vara klart när man säljer det men samtidigt vet vi ju alla att det sällan... 08/03
Skicka en rättelse