EA:s katastrofala SimCity-lansering har skapat upprorsstämning. Nästan 27 000 har redan skrivit under en namninsamling i protest mot DRM-skyddet och onlinekravet.

#SimCity-releasen har varit allt annat än lyckad. Serverproblemen har hopat sig och orsakat långa laddningstider, krascher och förlorade städer – om man ens kommit så långt. Många har inte kunnat spela den efterlängtade stadsbyggarsimulatorn överhuvudtaget.

Ryan Lashley är en spelare som tröttnat. I en namninsamling, som redan fått 26 600 underskrifter, kräver han att EA tar bort det ständiga onlinekravet från SimCity och framtida titlar:

– När jag, och miljoner andra, köper ett spel som har en singleplayer-upplevelse, förväntar vi oss att det ska fungera oavsett om vi har internet eller oavsett kvalitéen på vår uppkoppling.

FZ har sökt EA för en kommentar.

Tack till Waliant, Greatmalinco för detta #nyhetstips!
Hur skulle jag ha det? Det är bara sunt förnuft och branschvana. Nu har det tydligen läckt ut att det faktiskt ligger till på det viset. Det var väl mer bara en tidsfråga. Förmodligen av någon som jobbat med utveckling av spelet som lackat ur på att man... 13/03 Det vore meningslöst så man som kund redan godkänt avtalet med EA / Maxis för att kunna spela spelet, onlinekravet var inkluderat likt de är i alla andra spel. Sen är skyddet där för att hindra EA spel ifrån att stjälas, jag hoppas verkligen inte att... 11/03 Visste inte att du hade en sådan inblick på SimCity's och dess servrars kod? 10/03 " Hey, this is on Maxis. EA does not force design upon us. We own it, we are working 24/7 to fix it, and we are making progress " Källa: https://twitter.com/simcity/status/310496083841261569 10/03 Tro nu inte ett ögonblick på "förklaringen" att servrarna skulle utföra beräkningar som gör att det går spela på klenare klienter. Det är bara ett led i EAs vilseledning. Nätverkslatency och central bearbetning är magnituder långsammare än om motsvarand... 09/03 Jag hoppas att de inte backar från sitt beslut och fortsätter hålla spelet online. Jag tänker inte skriva på det, för jag ser inget problem. Spelet fungerar utmärkt för mig och har gjort det sedan jag köpte det den 7:e. 09/03 Tur då att SimCity 1-5 går att spela offline. 09/03 Eftersom buggarna från betan är kvar så sätter jag inte så stort hopp till det. 09/03 Tyvärr, så spelar inte några röster hit eller dit någon större roll i EA's gigantiska penga- värld. ni är helt enkelt för få.... 08/03 Glad att jag väntade. Får se om Sim Fail fixas, annars köper jag det aldrig. 08/03
Skicka en rättelse