Dean Hall och hans gäng arbetar hårt, men har ändå tagit sig tid att publicera en ny utvecklardagbok samt skriva ner några snabba informationssnuttar om prylskapande, pathfinding och mer.

Varje vecka presenterar #DayZ-gänget ny information om den fristående kommande zombieplågan. Veckans uppdatering bjuder på en ny film (inbäddad nedan) där gänget visar upp en hel drös gameplay och funktionalitet. Därtill har en lista med enligt dem viktiga förändringar dykt upp. Bland annat satsar de hårt på olika former av pathfinding, att få till ett funktionellt inventariesystem, hur världen ser ut och hur prylar tar plats i den postapokalyptiska upplevelsen.

Tack till Nicke9494 för detta #nyhetstips!
Rockets engelska <3 30/04 Det enda spelet som är sandbox och har zombies i sig som också är släppt är väl i så fall minecraft? ;ppPPPPPPpPpppPPpppppPP 11/03 <Det som spelar roll är när det släppts till massan, då du snackar om att genren är uttjatad. Så visst spelar det stor roll. För att en genre ska vara uttjatad så krävs det oxå att spelen har släppts i genren, eller hur? edit: fast sen så handlar ju den... 11/03 Dead State och State of Decay har varit i utveckling sedan 2010, Project Zomboid sedan 2010 eller början av 2011 (minnet sviker) och The Lingering Dead sedan 2011. Föreslår att du slutar uttala dig om ting du beviserligen inte har en susning om. Men oav... 11/03 Jag insåg en sak för en stund sen... Zombieserna har olika klasser, finns ju en som rör sig som en chimpans, sen kan dom springa fort som fan jämfört med dom andra, sen har vi crawlers, (dom kan du tillverka själv om du träffar rätt med bilen och hon... 11/03 The lingerine dead, ligger inte den i alpha? So then it doesnt counts, eftersom den kom efter. Project Zomboid, kom inte den EFTER DayZ? State of decay, har det släppts än? Dead state,...... VARFÖR, VARFÖR kommer du med saker som kommer efter DayZ, när... 10/03 Om inte annat en stående bevis på hur dum "zombie survival" conceptet igentligen är och hur lite alla som säger "oh så häftigt" igentligen tänkt igenom saken. Wow vi går runt i en värld som till största delen består utan absolut ingenting, och ibland... 10/03 och detta är en så tidig version o_O tänk på launchtrailern :O 10/03 The Lingering Dead och Project Zomboid. Annars finns det State of Decay, Dead State osv. Du förstår inte vad jag menar. Jag pratar inte om mindre funktioner, utan gameplaykonceptet som helhet. Det har inte ändrats, precis som att WoW-alphasn och den fär... 10/03 Kan inte hålla med och då är jag emot fps samt zombies. 10/03
Skicka en rättelse